1
Notificările mele
N+

Social

Dată lansare

20 Februarie 2008

Platformă

, ,

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

N + este un port de consolă al unui joc flash de platformă popular dezvoltat inițial de Metanet Software. Versiunea XBLA a fost realizată de Slick Entertainment (cu asistență de la Klei Entertainment) și publicată de Metanet; versiunile DS și PSP au fost gestionate de SilverBirch Studios și publicate de Atari SA. În N +, jucătorul controlează o ninja care trebuie să ajungă într-o ușă într-o anumită perioadă de timp cu acrobații, cum ar fi săriturile pe perete. Mulți dușmani și obstacole împrăștie nivelele, făcând multe niveluri un labirint. Moartea, ceva ce veți experimenta mult în timp ce jucați N +

N + vine cu peste 300 de nivele și ușurința utilizării găsită în creatorul de nivel încurajează conținutul trimis de utilizator. > Există niveluri suplimentare disponibile prin intermediul DLC pe Xbox Live Marketplace.

N + Suporta multiplayer de până la patru jucători fiecare din console diferite.

Un mod în care gazda alege dintr- episodul jucătorului și toți participanții trebuie să ajungă la final cu cel mai mult timp rămas.

Un mod în care jucătorii sunt puse într-un episod de supraviețuire, care are o mulțime de turnulete etc. încercând să-i omoare. De fiecare dată când ești ucis, pierzi timp. Puteți să ridicați orburile de aur pentru a vă mări timpul, dar acestea sunt, de obicei, plasate în zone riscante sau greu de ajuns. Persoana care are ultimul timp câștigă. Un nivel cooperativ de N + <2-4 jucători iau parte la nivele care îi obligă pe jucători să lucreze împreună pentru a le trece. Există 10 episoade Co-op în total.

2-4 playere lucrează împreună cu episoadele unui singur jucător.

Aceste versiuni au fost dezvoltate de Silverbirch Entertainment sub supravegherea lui Metanet. Ele conțin o mare parte din același conținut găsit în versiunea de consolă. Ambele versiuni suportă nivelurile create de utilizatori ca DLC. Versiunile handheld includ, de asemenea, o opțiune pentru a activa modul „plus”, care oferă jocului medii mai detaliate, deși aveți în continuare opțiunea de a utiliza aspectul mai simplu văzut în alte versiuni. Modul Plus nu are nicio influență asupra gameplay-ului. Un nivel creat de utilizator

Una dintre cele mai importante caracteristici ale N + este editorul de nivel în joc. În editorul de niveluri, puteți crea un nivel cu aproape orice unghi de blocuri și apoi adăugați mine, aur, uși și dușmani. Utilizatorii pot apoi să elibereze nivelurile lor altor jucători din întreaga lume pentru a juca și pentru a concura pentru scorul maxim. Nivelul # 1: include 150 de jucători single-player și 50 de co-op multiplayer. Aceste hărți sunt mai ușoare, dar devin mai dificile în timp ce progresați prin seturi. Nivelul 2: include 150 de jucători, 50 de curse pentru multiplayeri și 25 de hărți de supraviețuire pentru multiplayeri. Aceste hărți încep greu și devin mai dificile. Pachet de nivel # 3: include 150 de jucători single, 50 multiplayer co-op și 50 de hărți de curse multiplayer. Aceste hărți încep cu dificultate medie.

Nivelurile 1 și 2 costă 200 de puncte Microsoft și pachetul de nivel 3 este gratuit.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "N+" unui prieten