1
Notificările mele
My Memory of Us

Social

Evaluare

8/10 din 3 voturi

Popularitate

1964 166 poziții

Dată lansare

9 Octombrie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , , , , , , ,

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3262

Eveniment

Gamescom 2017

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

My Memory Of Us este un joc de aventură despre prietenia unui băiat și a unei fete în timpul războiului. A fost creat de studioul polonez independent Juggler Games și distribuit de compania IMGN.PRO. Deși memoria mea despre noi spune o poveste fictivă și este stabilită într-o lume inexistentă, ea este în mod clar inspirată din experiențele autentice ale Poloniei în timpul ocupației germane în timpul celui de-al doilea război mondial și, în special, situația din ghetourile evreiești.

Povestea My Memory of Us pentru PC, PS4 și XONE are loc într-un oraș fictiv care a căzut sub domnia Regelui Rău și a armatei sale de roboți. Unele districte au fost separate de ceilalți printr-un zid înalt și folosite pentru a acomoda așa-numita „cea mai rea parte a societății”. În această realitate nouă și crudă, doi copii – eroii acestei povesti – încearcă să evite să fie separați și să facă ceea ce trebuie pentru a supraviețui în aceste vremuri aspre. După cum sa menționat deja, complotul se referă la tragediile oamenilor obișnuiți în timpul celui de-al doilea război mondial – în special a celor forțați să trăiască în ghetouri evreiești.

Povestea jocului este prezentată mai ales prin evenimentele pe care jucătorii le observă pe ecran. Există, de asemenea, un sistem de dialog simplificat bazat pe simboluri – în loc de cuvinte, bulele sunt umplute cu icoane, oferind discursurilor caracterului un sens universal. Povestea este nostalgică și grotesc în același timp, cu părți umoritoare amare-dulce care apar din când în când.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "My Memory of Us" unui prieten