1
Notificările mele
MXGP PRO

Social

Evaluare

7.5/10 din 2 voturi

Popularitate

2671 188 poziții

Dată lansare

29 Iunie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Website

Website oficial

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4209

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

MXGP Pro: The Official Motocross Videogame este cea de-a patra tranșă a seriei dedicate motocrossului, dezvoltată de studioul italian Milestone, cunoscut nu doar pentru jocurile cu vehicule cu două roți, cum ar fi MotoGP sau RIDE, dar și jocuri de raliu, inclusiv Gravel, Sebastien Loeb Rally Evo și alte câteva titluri din cadrul mărcii WRC. Jocul a fost lansat – printre altele – pe platformele PC, PS4 și XONE.

Mecanici

MXGP Pro: The Official Motocross Videogame le oferă jucătorilor posibilitatea de a participa la competiția titulară. Jocul are licența FIM (Fédération Internationale de Motocyclisme). Datorită acestui fapt, jucătorii se pot confrunta cu adevărați sportivi și echipe care au participat la Campionatele Mondiale din 2017; să ia parte la culorile oficiale ale sponsorilor din viața reală și să călărească una din câteva motociclete.

Creatorii au asigurat că direcția, deși arcadă, este la fel de adevărată cu adevăratul lucru posibil. Aceasta include făcând trucuri (acum jucătorii au mult mai mult control asupra direcției în timpul acestor secvențe), comportamentul bicicletei și călărețului după aterizare, fizica suspendării, funcționarea ambreiajului la începutul unei curse , și modul în care bicicleta ia colțuri. Creatorii au asigurat, de asemenea, că traseul este acoperit în urmele adânci după fiecare tur. Îmbunătățirea echilibrată a călărețului este, de asemenea, importantă, de ex. când vă pregătiți pentru un salt. Includerea acestor caracteristici a fost posibilă datorită lui Antonio Cairoli, un campion mondial de nouă ori, care introduce jucătorii în complexitatea motocrossului.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "MXGP PRO" unui prieten