1
Notificările mele
MX vs ATV All Out

Social

Evaluare

7.5/10 din 2 voturi

Popularitate

2634 236 poziții

Dată lansare

27 Martie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , ,

Contribuitori

mia@digitalgames.roC3dRy2KC3dRy2KC3dRy2KLevel 14 - 485

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

MX vs ATV All Out este o altă intrare în seria de jocuri de curse dezvoltate de studiourile Rainbow. Similar cu jocurile anterioare din joc, jocul a fost lansat pentru computerele personale și pe console.  Modul de joc al lui MX vs ATV All Out pentru PC / Windows se concentrează pe curse de quad-uri și motociclete titulare (printre vehiculele disponibile există, de asemenea, UTV – mașini mici care sunt similare cu quad-urile). Provocările au loc pe piste off-road pline cu obstacole, sare și lucruri precum benzile care fac mai ușor să treacă prin viraje mai grele.

În plus față de competițiile clasice, în cazul în care jucătorul trebuie să ajungă la linia de sosire ca primă (inclusiv campionatele Supercross, Nationals și Opencross), jocul oferă curse Waypoint pe spații deschise și modul Freestyle, unde jucătorii se luptă pentru puncte acordate pentru efectuarea de cascadorii în aer. De asemenea, este posibil să explorați liber locațiile vaste, deschise în modul Free Ride.

Deoarece dezvoltatorii au obținut licențe pentru utilizarea modelelor și a numelor reale, toate mașinile din joc se bazează pe vehiculele reale. Același lucru este valabil și pentru actualizările mecanice care pot îmbunătăți performanța lor și pentru hainele pe care concurenții le pot purta. Modelul de conducere este bazat pe acțiune, deși jucătorul trebuie să învețe să controleze vehiculele pentru a câștiga. Echilibrarea corpului conducătorului auto este, de asemenea, importantă pe viraje și înainte de sărituri.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "MX vs ATV All Out" unui prieten