1
Notificările mele
Mutant Football League

Social

Evaluare

7.5/10 din 2 voturi

Popularitate

2656 1 poziție

Dată lansare

26 Septembrie 2017

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Finanțare

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Dezvoltat de Digital Dreams Entertainment, Mutant Football League este un succesor spiritual al unui joc din 1993 cu același titlu lansat pe Sega Mega Drive. Războiul nuclear, care a avut loc cu ani înainte de evenimentele prezentate în joc, a dus la dispariția majorității populației umane. Pentru a face lucrurile și mai rău, cataclismul a făcut ca cadavrele să se ridice din mormintele lor, demonii să-și lase șanțurile subterane, iar creaturile vii să fie mutate. Noii locuitori ai planetei nu au abandonat numeroase forme de divertisment, printre care se numără și Liga de Fotbal Mutant titulară – o parodie a fotbalului american. Scopul jucătorului este să câștige un sezon format din 13 meciuri. Când metodele convenționale nu reușesc, se poate face apel la niște trucuri murdare ca mituirea arbitrului. Datorită naturii acestui sport, meciurile pot fi foarte brutale. Se pot comanda mutanții titulari, extratereștrii, schelete animate, droizi luptători și jucători de fotbal care au ieșit direct din iad. Jucătorii pot folosi un arsenal larg de arme (care include spărgători, ansambluri de luptă, lanțuri și chiar grenade) împreună cu numeroase abilități speciale. Dintre trăsăturile caracteristice ale jocului, se poate găsi sistemul de capcană, mine, bazine de lavă și nori toxici care se află vreodată pe terenul de fotbal. În plus, schimbările climatice afectează jocul cu ploile acide și furtunile violente.

Poveste

Acțiunea are loc într-un moment nespecificat în viitor, mulți ani după ce un război nuclear a dus la dispariția majorității rasei umane. Ce este mai rău, cataclismul a făcut ca cadavrele să se ridice din mormintele lor, demonii să-și părăsească fiarele subterane, iar creaturile vii să muteze. În această lume postapocaliptică, totuși, locuitorii planetei noastre nu au renunțat la sporturile de echipă. Ele au fost oarecum schimbate, iar cele mai populare dintre ele este Liga de Fotbal Mutant titular.

Mecanici

Mutant Football League permite jucătorilor să participe la meciurile arcade ale unui sport violent, care este o parodie a fotbalului american. Pe teren, jucând unul împotriva celuilalt, se pot observa două echipe formate din 7 creaturi de diferite dimensiuni și abilități. Printre acestea, nu sunt numai mutanții titulari, ci și extraterestrii, schelete animate, demoni și droizi luptători. În total, jocul are 30 de echipe, fiecare cu jucători unici.

În timpul jocului, echipa selectată de un jucător trebuie să câștige sezonul de fotbal care cuprinde 13 meciuri. Deoarece jocul este foarte violent, majoritatea echipelor nu trăiesc pentru a vedea finalele. Jucătorii pot folosi i.a. articulații, lilieci, axe de război, lanțuri și chiar grenade. De asemenea, stadioanele însele sunt umplute cu capcane mortale, cum ar fi mine, bazine de lavă, nori toxici și gheață subțire, care se pot rupe sub picioarele jucătorilor. În primul rând, jocul introduce un sistem dinamic dinamic, prezentând de ex. furtuni și ploi atât de acide încât pot topi chiar și cea mai puternică piesă de armură.

Jucătorii se pot ajuta reciproc prin efectuarea unor trucuri murdare, cum ar fi mituirea arbitrului. Mai mult, echipa noastra detine vedete de fotbal cu numeroase abilitati deosebite.
O caracteristică suplimentară a Mutant Football League este abilitatea de a schița o întreagă echipă de la zero, de a-și alege numele și de a crea toți jucătorii.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Mutant Football League" unui prieten