1
Notificările mele
Mulaka

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

3549 131 poziții

Dată lansare

27 Februarie 2018

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

alin.ionut_16@yahoo.comStyl3sstyl3sStyl3sLevel 40 - 3536

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Mulaka îl ia pe jucător pentru o călătorie la o versiune fantezie a Sierra Tarahumara, situată în nordul Mexicului. Povestea din joc a fost inspirată de legendele și realizările culturale ale populațiilor tribale din Tarahumara care locuiau în zonă și a fost creată pe baza consultărilor pe care dezvoltatorii le-au făcut cu antropologii și bătrânii tribului. Trebuie adăugat faptul că Tarahumara este cunoscută în special pentru marii sportivi și vânători, ceea ce este reflectat direct de joc.

Sukurúame este protagonistul; el este un șaman tribal care se pregătește pentru o călătorie lungă și periculoasă, menită să salveze ființele care locuiesc pe pământ. Atât oamenii, cât și animalele au fost pe calea corupției treptate și de aceea zeii care urmăresc Sierra Tarahumara se întreabă dacă să aducă nava pe pământ și să înceapă totul. Misiunea protagonistului este de a ajunge la zeii particulari și de a-și câștiga încrederea.

Mecanici

Mulaka pentru PC / Windows este redată de la o vizualizare de la o persoană terță. Jucătorul explorează diverse locații (în întreaga aventură, protagonistul traversează valea pitorească Basaseachi, terenurile muntoase împădurite sau desertul Samalayuca), sări peste platforme, evită capcanele diferite și luptă împotriva dușmanilor întâlniți. Eroul controlat de jucatori trebuie sa se confrunte cu diferite tipuri de adversari – incepand cu acele mai mici care nu creeaza prea multe probleme si finisand cele mai mari exemplare care servesc rolul sefilor, cum ar fi giganticul Ganoko, Sipabuara care scuipa focul sau Rusiwari – ultima este capabilă să devoreze suflete. În timpul luptelor, protagonistul folosește arme de corp și poțiuni pe care le-au pregătit – acestea sporesc potențialul de luptă, oferind abilități diferite.

Ceea ce este important este și faptul că protagonistul folosește puterile primite de la zei ca parte a binecuvântărilor. Datorită acestor puteri, Sukurúame poate schimba forma în formă animală – ca urs, el se poate confrunta cu dușmanii mai puternici; ca șarpe, protagonistul ajunge în zone greu accesibile; sub forma unei păsări, el depășește fără dificultate obstacolele de mediu. Puzzle-uri de mediu mai complexe și mai complexe, precum și conversații cu caractere neutre sunt, de asemenea, elementele mai importante ale lui Mulaka – de exemplu, vorbind cu alte personaje, jucătorul poate obține informații valoroase despre lumea jocurilor.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Mulaka" unui prieten