1
Notificările mele
MotoGP 19

Social

Evaluare

6.5/10 din 2 voturi

Popularitate

4742 140 poziții

Dată lansare

6 Iunie 2019

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , ,

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

MotoGP 19 este un simulator realist al cursei de motociclete, care se reflectă în modelul de conducere al jocului – mașinile de direcție nu este ușor, mai ales atunci când condițiile de pe pistă nu sunt optime. Motorul avansat al fizicii oferă vehiculelor greutatea și comportamentul lor în conformitate cu acestea, iar coliziunile arată foarte fiabile. Merită menționat faptul că jucătorii mai puțin experimentați au posibilitatea de a folosi un tutorial special și un sistem de sugestii.

În producția echipei Milestone putem participa la numeroase competiții cunoscute din lumea reală, cum ar fi MotoGP, Moto2, Moto3 sau Red Bull. Nu există, de asemenea, lipsă de echipe licențiate, șoferi și rute, iar acestea din urmă s-au ocupat de o mare diversitate. Vom găsi un număr solid de piste, situate în colțuri foarte diferite ale globului.

Printre noutățile introduse în această parte a ciclului se numără un nou sistem de inteligență artificială – numit Neural A.I. și folosind tehnologia de învățare a mașinilor, datorită cărora calculatorul își îmbunătățește treptat abilitățile, observând comportamentul jucătorilor de pe pistă. Am primit, de asemenea, modul director al cursei, care ne permite să modificăm regulile care guvernează lupta.

În MotoGP 19 putem juca singuri sau cu alții. În plus față de singurele curse, avem ocazia să ne distrăm într-un mod de carieră extins, în care ne aflăm treptat la vârf, luând parte în competiții tot mai prestigioase. O noutate introdusă în această ediție este modul Challenges Historical, care ne permite să jucăm cele mai faimoase motorsporturi.

Dacă preferați să luptați împotriva unui adversar uman, aveți acces la concursurile de campionate eSport MotoGP cunoscute din jocurile anterioare. Ce este important, de această dată cursele sunt efectuate pe servere dedicate.

Noutăți

10 June
2019

Postați în fluxul jocului

Distribuie "MotoGP 19" unui prieten