1
Notificările mele
MotoGP 18

Social

Evaluare

7.4/10 din 5 voturi

Popularitate

2932 12 poziții

Dată lansare

7 Iunie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , ,

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5121

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

MotoGP 18 este o altă tranșă din seria de jocuri cu motociclete, pe baza licenței oficiale MotoGP. Jocul a fost dezvoltat de Milestone, cunoscut pentru crearea tranșelor anterioare ale seriei MotoGP, precum și a jocurilor Gravel și RIDE.

Jocul se concentrează pe reprezentarea curselor de motociclete ca o simulare avansată. Dezvoltatorii au muncit din greu pentru a traduce nivelul ridicat al realismului în jocul lor, astfel stăpânirea unei mașini particulare reprezintă o provocare. În comparație cu tranșele anterioare din serie, MotoGP 18 oferă o fizică complet nouă de manipulare a vehiculelor, ceea ce face ca întreaga experiență să fie și mai realistă.

După cum sugerează titlul, jocul descris aici se bazează pe licența sezonului MotoGP, Moto2, Moto3 și Red Bull MotoGP Rookies Cup din sezonul 2018, iar fanii, echipele și motociclistii știu foarte bine. Există nouăzeci de piste diferite, inclusiv (pentru prima dată în istoria seriei) Chang International Circuit – o pistă de curse situată în Buri Ram, Thailanda.

Jucătorii se pot bucura, de asemenea, de modul de vizionare și de a elabora tutoriale care includ numeroase sfaturi cu privire la tehnicile de echitatie. În comparație cu predecesorii săi, MotoGP 18 prezintă caracteristici îmbunătățite AI, precum și sisteme de management al coliziunilor și anvelopelor. Jucătorii mai puțin experimentați pot folosi sfaturi opționale în timpul cursei.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "MotoGP 18" unui prieten