1
Notificările mele
Morphite

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

4202 262 poziții

Dată lansare

20 Septembrie 2017

Platformă

, , , , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

alin@digitalgames.roDreamworksdreamworksDreamworksLevel 40 - 3488

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

O combinație de shooter pentru prima persoană, joc de aventură și platformer 3D inspirat de serii Metroid, Ratchet & Clank și Turok. În Morphite jucăm ca o tânără pe nume Myrah care se îmbarcă într-o călătorie prin spațiu. În timpul aventurii sale jucătorii pot vizita multe planete generate aleatoriu și pentru a ajunge la ele folosesc o navă spațială. Când suntem pe suprafețele planetelor, putem, de ex. săriți pe platforme, conduceți vehicule diverse, rezolvați puzzle-uri de mediu, găsiți resurse și luptați cu dușmanii. Myrah posedă multe instrumente utile, o gamă variată de arme și un scaner special care este folosit pentru găsirea de arme, nave și upgrade-uri de costume. Când suntem în spațiu, trebuie să ne confruntăm și cu inamici agresivi. Grafica lui Morphite este „unghiulară” și jocul folosește un stil mai mult de cartoony.

Poveste

Morphite este stabilit în viitorul îndepărtat. Principalul personaj al jocului este Myrah Kale care, alături de tatăl său adoptiv, conduce un atelier de lucru pe una dintre stațiile spațiale. O misiune exploratorie de rutină pentru adunarea unor bunuri se transformă în cea mai mare aventură din viața eroinei – are șansa de a rezolva un mister despre trecutul ei necunoscut și care este legătura dintre ea și mineralul titular, care este aproape imposibil de obținut. Pentru a găsi răspunsuri, fată trebuie să se angajeze într-o călătorie spre cele mai îndepărtate părți ale spațiului.

Mecanici

Acțiunea în Morphite, lansată pe PC / Windows, este prezentată din perspectiva de prima persoană. Miezul jocului este de a călători prin regiunile exterioare ale Universului – putem vizita multe planete generate în mod aleatoriu și pentru a călări între ele putem folosi o navă spațială (o hartă construită face navigația mult mai ușoară).

Când ne aflăm pe o suprafață, trebuie să sarim pe platforme (și să evităm toate pericolele), să rezolvăm diferite puzzle-uri de mediu, să găsim resurse (excesul poate fi mai târziu vândut) și să se confrunte cu inamici mai mici și mai puțin mari (inclusiv sefii puternici). Putem călători pe jos sau folosind vehicule care pot fi găsite în timpul povestirii.

Myrah are diferite instrumente utile. Pe lângă o gamă variată de arme, heroina folosește un scaner special. Prin scanarea creaturilor nou descoperite, avem acces la arme și upgrade-uri de nave. Este important pentru că spațiul nu este sigur – din când în când, participăm la bătălii spațiale în timpul cărora putem folosi bine armele noastre la bord. Ar trebui să ne amintim de asemenea să modernizăm costumul spațial al lui Myrah, deoarece unele planete au medii dure.

Noutăți

19 July
2017

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Morphite" unui prieten