1
Notificările mele
MLB 11: The Show

Social

Dată lansare

8 Martie 2011

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Multe caracteristici noi au fost adăugate la MLB 11: Show din iterația din anul precedent.

MLB 11 oferă funcții analogice de basculare și de batere pentru prima dată în serie. Jucătorii pot acum să se joace, să joace pe teren și să se bată cu joystick-urile. Jocul permite în continuare controlul „clasic” al butonului printr-o opțiune din meniurile de control. O utilizare potențială pentru noile comenzi este de a avea o aruncare „falsă” mai bună pentru a prinde alergătorii de bază inopinate.

MLB 11: Showul include de asemenea batai de control folosind stick-urile analogice. Odată ce cancanul își începe jocul, jucătorul poate trage înapoi pe stick-ul analogic drept. Aceasta va începe pasul hitterului prin ridicarea piciorului din față. Pe măsură ce mingea se apropie, jucătorul se împinge apoi pe bastonul drept pentru a finaliza leagănul.

Verificarea leagănurilor este încă o posibilitate. Acestea pot fi completate pur și simplu doar prin împingerea înainte și fără a merge tot drumul pentru o plimbare completă. Jucătorii vor trebui să încerce și să țintească mingea atunci când se balansează în cazul în care se mișcă la stânga sau dreapta.

Comenzile de poziționare au fost, de asemenea, redesenate pentru a include funcționalitatea analogică. Jucătorii încep prin selectarea terenului lor. De acolo, ei vor vedea o întâlnire în care se trag pe bastonul drept pentru a începe mișcarea lor. O linie galbenă va apărea pentru a arăta cât de mult ar trebui ca jucătorul să împingă bara dreaptă în jos. Odată ce au stabilit cât de greu doresc să arunce mingea, ei vor împinge în sus pe stick pentru a încerca și a stabili locația perfectă. Acest lucru este determinat de locul în care pitcherul încearcă să arunce mingea, indiferent dacă este în interiorul sau în afara zonei de grevă.

O altă intrare nouă în serie este controlul analogic al câmpului. Ținând bastonul drept într-o anumită direcție, decide cine va arunca mingea. Acest lucru deschide, de asemenea, posibilitatea de a arunca false pentru a prinde alergatori off guard. Acest lucru este completat de nudges rapid la anumite baze, spre deosebire de aruncări complete.

Jocul are un mod cooperativ pentru prima dată în serie. Acest lucru se poate face online și offline cu un alt jucător uman sau CPU.

Jucătorii vor avea capacitatea de a face ca anumiți jucători să aibă poziții specifice pe teren sau chiar să alterneze cine se potrivește în fiecare repriză. > Modul RTTS a fost, de asemenea, retehnologizat pentru MLB 11. Acest mod nu va mai permite jucătorilor să pună în mod constant puncte în diferite categorii pentru a-și îndeplini „obiectivele”. În schimb, jocul în sine va urmări statisticile individuale ale jucătorului pentru fiecare joc și va face recomandări pe baza acestor statistici.

RTTS va permite jucătorilor să aleagă ce tip de jucător de baseball doresc să fie de la debut. Hitters pot fi hitteri rapizi de contact sau hitter-uri de tip „home run”, iar tipurile de ghivece pot varia de la un pitcher care mânca un furaj fără prea multe blitz-uri sau un fenomen de fastball-capcana capabil să lovească 100 mph pe pistolul radar. p> Lansarea antrenamentului în MLB 11 este acum mai bine reglată pentru a se adapta situațiilor unice. Pe parcursul jocului, fiecare at-bat va primi o notă specifică care va determina cât de multă experiență este câștigată. Pe baza modului în care efectuați un joc, CPU va sugera apoi anumite tipuri de cursuri pentru dvs. De exemplu, o practică de batere care se concentrează pe disciplina plăcii poate fi recomandată pentru cineva care se leagă la orice pas care traversează placa.

RTTS va avea, de asemenea, mai multe opțiuni și dialog. Acestea includ lucruri cum ar fi cerând mai mult timp de joc, mișcare în ordine de batting și multe altele.

Un editor de cameră a fost adăugat la MLB 11, o altă serie în primul rând. Jucătorii vor avea opțiunea de a personaliza complet locul în care este amplasat aparatul foto atunci când este vorba de a juca efectiv jocul. Dincolo de asta, jucătorii vor avea și opțiunea de a alege una dintre cele 30 de opțiuni prestabilite ale camerei, bazate pe diversele emisiuni de televiziune din viața reală pentru fiecare echipă MLB. Eric Karros se alătură standului de comentarii în acest an ca un înlocuitor al lui Rex Hudler. El este alăturat de Matt Vasgersian și Dave Campbell.

MLB 11 are suport pentru PlayStation Move, găsit exclusiv în modul Home Run Derby. Jucătorii trebuie să folosească controlerul „Move” pentru a-și termina leagănul și doar unul din parc.

311 – „Beautiful Disaster” Big Pun – „100%”

Postați în fluxul jocului

Distribuie "MLB 11: The Show" unui prieten