1
Notificările mele
MLB 09: The Show

Social

Dată lansare

3 Martie 2009

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Cea mai nouă adăugare la MLB Sony: seria Show. Acesta adaugă un nou gameplay și profunzime la franciză. Jocul a fost lansat pentru PS2, PSP și PS3. Acesta conține Dustin Pedroia de pe Boston Redsox pe copertă.

Vă permite să faceți un joc împotriva unui prieten sau împotriva unui computer. Puteți alege între oricare dintre echipele de baseball.

Drumul spre spectacol este principala caracteristică a MLB 09: The Show și franciza în sine. Ea face ceea ce au făcut celelalte jocuri. Vă permite să creați un personaj și să vă jucați cu el pe parcursul unei cariere. Se adaugă însă și mai multe caracteristici. Jucătorii pot interacționa acum cu managerul și pot negocia contractele. După ce au jucat 6 sezoane complete în ligile majore, jucătorii devin agenți gratuit și pot primi apoi contracte de la alte echipe MLB. Jucătorii pot, de asemenea, să ia o practică de batere pentru a câștiga puncte pentru a-și îmbunătăți personajele.

Jucătorii primesc obiective de avansare care variază în funcție de poziția lor. Acestea sunt formate din 3-6 goluri pe care un jucător trebuie să le finalizeze într-un anumit moment, pentru a rămâne în stare bună cu organizația lor. Pentru un pitcher, un jucător poate fi rugat să mărească ratingul Stamina pe o perioadă de 3 săptămâni și un prim baseman, de exemplu, poate avea nevoie să sporească statisticile ofensive, cum ar fi contactul și puterea. Dacă stratul nu reușește în mod repetat pentru a-și îndeplini aceste obiective, managerul poate alege să bancheze, să demoteze sau chiar să elibereze jucătorul din echipă pentru restul sezonului.

Permite jucătorilor să controleze o echipă de mai mulți ani. Jucătorii pot controla fiecare aspect al echipei lor, cum ar fi editarea gamei, rotirea pitch-ului, vânzătorii de la stadionul lor, prețul biletelor și prețul furnizorilor. Jucătorii pot, de asemenea, să tranzacționeze pentru jucători și, de asemenea, să fie oferite meserii de către echipe controlate de CPU, să semneze agenți gratuit și să proiecteze jucători. Jocurile pot fi simulate sau jucate, iar jucătorii pot avea câteva reprize simulate din joc. Există, de asemenea, o modalitate limitată de a stabili instruirea jucătorilor în funcție de poziție și puteți vizualiza statistici pentru fiecare jucător, puteți vizualiza liderii liga, primii recepționați ai votului Star, iar liderii în diferitele premii MLB vor juca pentru a merita jucători precum MVP și „Rookie of the Year”. Prezentat pentru prima dată în serie, modul de franciză din MLB 09: Show-ul a inclus un set extins de funcții în relația cu agenții gratuiti, inclusiv arbitrajul, reînnoirea contractului, gestionarea a 40 lista de oameni, normele 5 și monitorizarea timpului de serviciu. Includerea acestor caracteristici a permis jucătorilor să aibă o experiență mai autentică a Managerului General.

Această caracteristică permite jucătorilor să preia controlul unei echipe pentru un sezon complet (162 de jocuri) și în play-play, care se găsesc în modul de franciză.

Vă permite să jucați împotriva rivalului dvs. Jocul ține evidența celor care câștigă și pierde jocuri, astfel încât să știți întotdeauna cine este înainte.

Gestionați un joc. Aveți controale limitate asupra gameplay-ului și puteți face doar decizii pe care un manager MLB îl poate face. În acest mod, jucătorii pot chiar să vadă jocul de la echipele lor, dar acest lucru oferă o imagine destul de limitată a evenimentelor de joc.

Vă permite să practicați fie baterea, fie Road to Show baserunning. În bătăi, un jucător poate alege orice fel de alunecare din orice echipă și poate lovi cu orice pitcher din orice echipă. Jucătorul poate alege, de asemenea, care terenuri în repertoriul de sterilii ales, și apoi a ales dificultatea, stadionul și alte opțiuni. În baserunning, jucătorul poate practica să ruleze bazele folosind același joc de la Road la Show.

MLB 09: Partea online a spectacolului din joc. Jucătorii se pot forma și se alătură ligilor, se pot potrivi într-un joc online și pot provoca alte play-play-uri în camerele de chat. Jucătorii pot, de asemenea, încărca și descărca registrele și glisoarele editate personalizat ale altor utilizatori și pot oferi și un rating limitat. Sports Connect oferă, de asemenea, un ticker viu al scorurilor actuale, trecute și viitoare ale jocului MLB. Jucătorii pot crea jucători personalizați și pot intra în sistemul de jocuri . Jucătorii pot alege între sute de poziții animate de bătăi și vânătoare de torturi, îmbrăcăminte de control, caracteristici faciale și ajustă atributele după cum consideră potrivit. Acesta este același sistem

Postați în fluxul jocului

Distribuie "MLB 09: The Show" unui prieten