1
Notificările mele
Mighty Switch Force!

Social

Dată lansare

22 Decembrie 2011

Platformă

, ,

Gen

, , ,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Mighty Switch Force este a treia intrare în seria Mighty a lui WayForward Technologies și primul proiectat special pentru Nintendo 3DS. Jocul a fost lansat pe eShop-ul 3DS pe data de 22 decembrie 2011. O versiune actualizată care include re-desenate sprites și caracteristici specifice sistemului precum Off-TV Play a fost lansat pe eShop-ul Wii U ca Mighty Switch Force HD pe data de 18 noiembrie 2012, în timp pentru lansarea consolei nord-americane. Mighty Switch Force este un platformer cu side-scrolling în care jucătorul, ca și Patricia Wagon, trebuie să alerge, să sară și să-și tragă drumul prin niveluri pentru a captura cinci criminali care au scăpat. După ce jucătorul colectează toți cei cinci criminali în acest nivel, trebuie să localizeze jandarmorul corporal pentru a finaliza scena. Un radar afișat pe ecranul tactil indică cel mai apropiat prizonier / ieșire. Patty scoate un inamic.

DLC Publicitate

La început, Mighty Switch Force a fost lansat cu 16″ incidente „. Pe 24 mai 2012, a fost lansată o versiune actualizată a Mighty Switch Force pe eShop 3DS. Acesta a oferit 5 noi incidente, efecte 3D îmbunătățite pentru toate nivelurile originale și un buton de reîncercare pentru viteză. Actualizarea a fost gratuită pentru toți proprietarii existenți ai jocului și este inclusă în toate achizițiile noi.

Versiunea Wii U a jocului care are redarea grafică pentru afișare în HD, precum și toate etapele „Bonus Incident” din versiunea 3DS actualizată. Hooligan Tracker este afișat pe GamePad. Opțional, jocul poate fi, de asemenea, jucat complet pe ecranul GamePad prin Off-TV Play, care apoi folosește o versiune mai mică a Hooligan Tracker pe același ecran.

Cover-ul sondei

Soundtrack-ul Mighty Switch Force a fost compus de Jake Kaufman de la WayForward, preluând o vibrație electro-pop care amintește de muzica găsită în Sonic The Hedgehog. Kaufman a lansat coloana sonoră a jocului pe Bandcamp, care include șapte remixuri de la Surasshu și Coda, Electronic Wizards Cancel, Xaimus și Jake însuși. TitleIntroLevel SelectCaught Red HandedLaunch HeartsLove Te iubesc LoveJive BotWhoa Sunt în spațiu CubaApprehend-le! YummyBreak Up Take UltimateFinalFinish BossFinished Last LevelEnd CreditsTally ScreenApprehend-le! BONUS CHIP MIX – Bine ati venit pe site-ul Cuba (BONUS CHIP MIX). Bot (amestec psiho prismatic) xaimus – Yummy (mix de fotosinteză)

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Mighty Switch Force!" unui prieten