1
Notificările mele
Meteos

Social

Dată lansare

27 Iunie 2005

Platformă

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Meteos, lansat în iunie 2005 de Q Entertainment, Nintendo și Bandai; provocarea jucătorilor să încerce să clar un ecran de blocuri care se încadrează, sau „Meteos”. Pe măsură ce jocul avansează și jucătorul lansează mai mult Meteos de pe ecran, Meteos începe să plouă mai repede, forțând jucătorul să se bazeze pe reflexele split-second. Jocul este jucat pe 32 de „planete” diferite, , fiecare cu caracteristici individuale care afectează sau împiedică jocul – de exemplu, unele planete măresc sau diminuează dimensiunile Meteosului, în timp ce altele pot schimba efectul gravitației asupra Meteosului care se încadrează și a modului în care sunt lansate.

Unele planete sunt deblocate prin lansarea unui anumit număr de blocuri colorate sau prin lansarea blocurilor de elemente rare. Toate planetele sunt reprezentate de un extraterestru mic, simplist, care reacționează la lucrurile care apar în timpul jocului. Prin deplasarea Meteos-ului stivuit în sus și în jos pentru a crea legături de Meteos similar colorate, blocurile sunt trimise spre partea de sus a ecranului prin propulsie cu jet. Aceste jeturi deplasează blocurile în partea de sus a ecranului la viteze variabile, oferind șansa de a forma combinații pe blocurile lansate. Aceste combo-uri vor crea un al doilea set de jetoane și vor propulsa blocurile chiar mai repede. Jocul poate fi redat folosind DS touch-screen-ul și stylus-ul sau prin utilizarea butoanelor D-pad. Cu toate acestea, datorită naturii rapide a jocului, jucătorii folosesc adesea schema de control a stiloului. La lansarea sa în 2005, Meteos a primit o mare recunoaștere critică. Acesta a fost evaluat ca fiind cel mai bun 52 de jocuri realizat pe un sistem Nintendo în top 200 de jocuri Nintendo Power, precum și atingerea unui scor agregat de 88/100 pe ambele metacritice și clasamentele jocurilor. Meteos a dat naștere un număr de sechele, inclusiv:

Meteos: Disney Magic, lansat pe 27 februarie 2007Meteos Online Meteos pentru telefoane mobile și alte dispozitive wireless Meteos Wars pentru Xbox Live Arcade în decembrie 2008 Star Trip este modul de poveste al Meteos , în care călătoriți din lume în lume, alegând ce cale să faceți, fiecare lume pe care o vizitați are obiective diferite și dacă atingeți sau nu aceste obiective determină care lumi vă vor fi disponibile în următoarea etapă a călătoriei voastre. >

În modul simplu joci o singură lume aleasă de tine, îți poți stabili dificultatea și câte vieți ai. Acest mod este deosebit de util pentru colectarea elementelor care pot fi folosite în Fusion, în care puteți utiliza elementele pe care le colectați ca monedă pentru a achiziționa mai multe planete pentru a juca în moduri simple și potop.

Devazi într-un mod chiar mai simplu atunci Simplu, în acest mod joci cu o singură viață pe lumea aleasă până când eșuezi. Războiul de timp este împărțit în patru moduri separate 2:00 Războiul timpului: Aici ai 2 minute pentru a obține scorul mare pe planetă Geolyte.5: 00 Războiul timpului: Ai 5 minute pentru a obține scorul mare pe planeta Layazero.100 Meteo: Clear 100 Meteos pe planeta Firim cât mai repede posibil.1000 Meteo: Clear Meteos pe planeta Hevendor cât mai repede posibil.Geolite Set „Bravo” Bavoom Set „Funky Horn” Set Firim „Rocking Spirit” Jel Jel Set „Hall of Horrors” Set Oleana „Shinin” Set Frease Set „Anvelopă de iarnă” Set Anasaze „Wild West Cowboy” Setul Forte „Pas cu pas” Set Cavios „Tevi Ambientale” Set Grannest „Tech” n ‘Knock „Mecku Set” Famicomic „Suburbion Set” Gravita ” s Setul „Metallia” Layazero Set „Eurorocupă” Set Boggob „Seturi Wuud” Seturi de ritmuri „Pământ” Set de Megadom „Tempo Major” Set Dawndus „Drumline” Set Thirnova „Bossa Cafe” Set Gigagush ” -Time Continuum „Set Brabbit” Pon! „Set Yodj” Numar 5 „Set fierbinte” Transpace „Set Vubble” Paradise naturale „Set Wiral” Viteza Magiei „Set Florias” Sărbătoarea de râs de soare „Seturi ultime” „Sunete solare” Luna = Luna Set „Scratch Show” Meteo Set „Planeta Meteo”

Postați în fluxul jocului

Teme

,

Distribuie "Meteos" unui prieten