1
Notificările mele
Metal Slug 3

Social

Dată lansare

1 Iunie 2000

Platformă

, , , , , , , , , , ,

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , ,

Website

Website oficial

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Metal Slug 3 este un shooter 2D side-scrolling care a fost lansat inițial pentru unitățile de arcade Neo Geo MVS, dar a fost porționat la consola de acasă Neo Geo AES, PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox, Magazinul de jocuri Xbox 360, iPhone, iPad și Android. A fost, de asemenea, o parte din colecția Metal Slug Anthology.

Mecanica de joc Metal Slug 3 este, în esență, aceeași ca și jocurile Metal Slug; totuși, jocul conține multe caracteristici de gameplay noi, cum ar fi sistemul de traseu de ramificație. În multe misiuni, jucătorul poate alege să ia drumuri alternative pentru a termina nivelul, deși toate căile duc la aceeași bătălie a sefilor.

Metal Slug 3 conține, de asemenea, multe vehicule care nu au apărut în Metal Slug jocuri, deși nu există arme noi. Aceste vehicule, în ordinea înfățișării, sunt: ​​ Slug Mariner, un submarin care declanșează bombe și torpile. Elephant Slug, un elefant imens mecanizat echipat cu un mini-pistol. Ostrich Slug, viteză și sărituri. Rebel Armor, un vehicul produs de Rebel și echipat cu o mitralieră grea, lansatoare de grenade și un atac la corp. Astro Slug, un vehicul spațial care poate fi folosit de către jucător lângă sfârșitul jocului . Este capabil să ardă rachete. Marco, relaxându-se acasă. Prima misiune vă pune pe o insulă, unde crabii domnesc supreme. Trageți prin ele, precum și soldați și bug-uri uriașe pentru a ajunge la seful: un crab gigant. Veniți într-o pădure întunecată. Ce este acolo? Zombie, desigur. Obținerea loviturilor cu bilele proiectile ale zombie vă transformă într-un zombie, lăsându-vă invincibilă împotriva gloanțelor normale, dar o altă lovitură de zombie înseamnă moarte. Șeful acestui loc este un grup de extratereștri plutitori și chestia lor de navă strălucitoare, odată ce sunt scoși afară. În timp ce prima jumătate a misiunii este sub apă, cealaltă jumătate – știi – T. Suflați submarinele și scuba diversii în prima jumătate a secolului și soldații pe parcursul celui de-al doilea. Șeful de aici este un robot mare cu ochi cu laser și un piept plin de rachete. Imediat după ce ați ajuns în acest deșert, vi se va da o cămilă. Apreciez-l. Luptați de-a lungul valurilor de soldați, elicoptere și cilindri de metal pentru o vreme, apoi plante manuale sau mumii – în funcție de calea pe care o alegeți. Șeful e aici … Nu sunt sigur. Un cap plutitor de robot străin? Are o grindă care te va transforma în aur, așa că încercați să evitați acest lucru. Prima parte a acestei misiuni este jucată ca un shooter orizontal în stilul lui Gradius, care culminează într-o luptă sef împotriva lui Allen O’Neil. După ce a învins un extraterestru care se comporta pe generalul Morden într-o luptă care amintește de lupta finală a sefului Metal Slug, caracterul tău este capturat și transmis la bordul unei nave. Vă asumați controlul asupra unui alt personaj pentru o secvență verticală a shooter-ului care îi urmărește. În interiorul navei extraterestre, veți salva adevăratul Morden, care este găsit într-un dispozitiv de tortură, dezbrăcat în lenjeria sa. După ce ați colaborat cu O’Neil împotriva clonelor extraterestre ale personajului dvs. anterior, vă salvați partenerul, distrugeți nava și evadați aeronava, luptând cu seful final în timp ce cădeți înapoi pe pământ.

, există mai multe două moduri de deblocat după ce ați bătut jocul. O competiție de mâncare între doi jucători. Oricine primește cele mai grase victorii, în timp ce nu mănâncă în cele din urmă transformă caracterul într-o mumie. Jucați ca unul dintre soldații generalului Morden și ucizi niște extratereștri.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Metal Slug 3" unui prieten