1
Notificările mele
Metal Slug 2: Super Vehicle – 001/II

Metal Slug 2: Super Vehicle – 001/II

Editează
Metal Slug 2: Super Vehicle – 001/II

Social

Dată lansare

23 Februarie 1998

Platformă

, , , , , , , , ,

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Metal Slug 2Released în 1998 pentru platforma MVS arcade și Metal Slug 2 este continuarea jocului popular Metal Slug. Este al doilea joc din franciză. Mai târziu a fost lansată ca parte a colecției Anthology Metal Slug.

Persoane care pot fi redate

În urma evenimentelor care au avut loc la Metal Slug, povestea începe cu revenirea generalului Morden către armata Rebelilor. cucereste lumea. Încă o dată, Marco și echipa lui se reunesc pentru a se lupta cu antagonistul lor. De data aceasta, echipa are doi noi membri, Eri Kasamoto și Fiolina Germi, ambii făcând parte din Unitatea de informații a Sparrows. Pe măsură ce povestea dezvoltă jucători găsiți că generalul Morden a falsificat o alianță cu o rasă extraterestră, această coaliție îi va ajuta pe general să preia lumea mai repede, deoarece are arme mai bune. Planurile lui Morden se opresc atunci când este trădat de marțieni, ceea ce duce la o alianță neplanificată cu echipa Falconului Peregrin – echipa lui Marco – pentru a lupta împotriva unei amenințări extraterestre mai mari. misiune.

Noi arme au fost introduse în Metal Slug 2. Arma laser fiind una dintre ele care permite jucătorului să omoare o linie de infanterie întreagă cu o singură lovitură. Jucătorii pot utiliza și bombe de foc care sunt folosite împotriva mumiilor.

ca: Camel Slug, care este o cămilă cu un tun vulcan montat pe spate și un luptător cu avion numit Flyer Slug. Se poate focaliza și trage rachete puternice de aer-aer, dar are și un tun Vulcan proiectat să foc pe ținte înainte. Jocul a introdus abilitatea de a se transforma în variante diferite de caractere pe parcursul jocului. Prima variantă este o transformare a mumiei pe parcursul celei de-a doua misiuni. Jucătorii se transformă într-o mumie dacă sunt loviți de descărcările violente ale mumiei sau de lilieci, care eliberează poțiuni. Când jucătorii mumificați își pierd drastic viteza, armele și mișcările lor sunt afectate; au doar un pistol care arde la jumătate cât de repede se întâmplă cu cuțitul este de asemenea pierdut când mumificat.

Dacă jucătorii sunt loviți din nou de purpura goală, vor muri. Antidoturile sunt împrăștiate și ascunse de-a lungul nivelului, unii dușmani îi vor scăpa de asemenea. Antidotul readuce playerul la forma umană. A deveni o mumie nu este singura abilitate nouă; jucătorii pot deveni, de asemenea, obezi. Acest lucru se realizează prin obținerea multor produse alimentare. Odată ce jucătorul a adunat suficientă mâncare, un crainic va striga „Uh-oh, mare!” după ce se întâmplă acest lucru personajul se transformă într-o versiune mai grasă. Încă o dată, mișcările sunt afectate drastic și viteza este încetinită, cu toate acestea se modifică atacurile speciale ale armei: cuțitul se schimbă într-o furculiță sau biciură de centură, dacă personajul este așezat, arma actuală se schimbă, de asemenea, schimbându-se cu una mai mare, gloanțe. Jucătorii își pot întoarce dimensiunile originale în cazul în care vor ridica canistre de dietă cu pulbere, dacă nu reușesc să găsească aceste canistre pe care le-a murit jucătorul.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Metal Slug 2: Super Vehicle – 001/II" unui prieten