1
Notificările mele
Mega Man X6

Social

Dată lansare

4 Decembrie 2001

Platformă

,

Gen

, ,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Mega Man X6 (cunoscut în Japonia ca Rockman X6) este un platformer de acțiune lateral dezvoltat și publicat de Capcom pentru PlayStation pe data de 4 decembrie 2001. A șasea tranșă principală a lui Mega Man Seria X (și continuarea jocului Mega Man X5), Mega Man X6 este ultimul joc din franciză care include un stil pe 32 de biți (atât în ​​grafică, cât și în gameplay). Set în 21XX, jocul are loc la trei luni după evenimentele Mega Man X5 (unde Maverick Hunters Mega Man X și Zero au împiedicat o colonie spațială masivă să distrugă pe deplin Pământul și au eliminat din nou Maverick Sigma, iar Zero sa sacrificat pentru a salva X). Un virus nou și misterios, cunoscut sub numele de „Coșmar”, transformă reploidele în mavericks nebun. Atunci când omul de știință Reploid Isoc (împreună cu subalternul său, Max Max) identifică cauza ca „fantomă” a Zero, X (care poartă Z-Saber acum) trebuie să investigheze fenomenul Nightmare (în timp ce se confruntă cu cercetători infectați ai virusului de către conducătorul cercetătorului Poarta) și oprirea lui Zero’s Nightmare doppelganger. Jocul a fost lansat mai târziu pentru PC în diferite părți ale Asiei, cândva în 2002-2003 și este inclus în compilația Mega Man X Collection pentru PlayStation 2 și GameCube (lansat pe 10 ianuarie 2006).

Jocul începe cu X, dar mai târziu ajungeți să jucați ca Zero, după ce îl deblocați. Jocul are un sistem „Coșmar”, care face ca atunci când învingeți un Maverick, pictograma lor pe ecranul de selectare a nivelului va deveni roșie, ceea ce înseamnă că anumite pericole de mediu vor fi adăugate la nivel pentru a crește dificultatea. Acest lucru este important deoarece acest joc are mult mai multe secrete ascunse de găsit decât celelalte jocuri din seria X. Mega Man X6 oferă un sistem de nivelare, iar modul în care un personaj se poate ridica este prin obținerea sufletelor anumite Mavericks. Odată ce jucătorul colectează suficient, clasarea caracterului va crește, ceea ce permite personajelor să aibă acces la alte părți speciale care sunt obținute din lipsă de Reploids, găsite în diferite locații pe tot parcursul celor opt etape ale jocului Maverick.

Jocul are peste o sută de reploide lipsă în nivelele jocului – unele dintre Reploids oferă părți speciale pe care X sau Zero le pot folosi. Părțile speciale pot ajuta X & Zero în anumite moduri. De exemplu, una dintre părți poate permite ca X sau Zero să sară mai sus, sau unii pot crește puterea X-Buster sau Z Saber. X are un total de 4 armuri în joc și fiecare armură are anumite abilități.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Mega Man X6" unui prieten