1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Minecraft a fost actualizat la versiunea 1.6.4, astfel oferind noi elemente de gameplay cunoscutului și îndrăgitului joc. Update-ul a fost aplicat în acest moment pe consolele Xbox 360 și Xbox one, urmând a fi lansată și pe PlayStation într-un viitor apropiat.

 

Versiunea 1.6.4 include o lume Tutorial, ce va ajuta noi jucători sau cei care nu prea au apucat să îl joace. Oricine vrea să învețe mai multe lucruri despre cum se joacă jocul, pot grație acestei hărți. Odată ce ați învățat să jucați puteți căuta discurile muzicale ascunse în lume. Versiunea 1.6.4. include actualizări ce permit jucătorilor să îmblânzească și să călărească cai. De asemenea, noi inamici își fac apariția: Wither Skeletons, Witches și Bats. Dacă tot suntem în timpul sărbătorilor de final de an, aceștia au mai adăugat și posibilitatea de a plasa articificii ce se vor activa la o anumită oră a zilei.

 

Microsoft le permite acum jucătoriilor care hostează servere să controleze cine poate intra în lume, să adauge noi iteme, blocuri și mobi.

 

O altă știre importantă legată de acest joc este că Telltale împreună cu Mojang pregătesc un Story mode pentru Minecraft.

 

Minecraft: Story mode va avea ca bază universul jocului Minecraft învăluit într-o poveste impresionantă marca jocurilor de la Telltale.

Noul titlu va fi de sine stătător, neavând nevoie să dețineți jocul.

 

Jocul va fi disponibil în 2015 și va fi lansat pe PlayStation, Xbox, iOS, Android și PC.

Minecraft

Minecraft

Dată lansare

18 Noiembrie 2011

Platformă

Android Linux Mac PC PS Vita PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One

Gen

Arcade

Producator

Mojang AB

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Update-ul 1.6.4. pentru Minecraft este acum disponibil”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Update-ul 1.6.4. pentru Minecraft este acum disponibil" unui prieten