1
Notificările mele

Bethesda a publicat un nou trailer pentru Prey care dezvăluie câteva detalii despre titlul mult așteptat dezvoltat de Arkane Studios care se va lansa în data de 5 mai pe PC, PlayStation 4 și Xbox One.

 

Trailerul areată cum Morgan, protagonistul jocului și personajul pe care îl vor întruchipa gameri, este singura și ultima șansa a omenirii. Folosindu-se de arme puternice și super-puteri, Morgan Yu, ofițer TranStar, va trebui să lupte în interiorul unei stații spațiale infestate de extratereștrii pentru a salva omenirea. În același timp acesta nu doar va trebui să înrângă extratereștii Typhon ci și să descopere cine sunt aceștia îndradevăr.

Vezi pagina principală a jocului Prey

Prey
Prey este un sequel pentru foarte bine vândutul titlu cu același nume lansat în 2006. Acum, după 10 ani de perturbații, în timpul dezvoltării jocului, procesul a fost început de creatorii originalului titlu, studioul Human Head, fiind continuat de către Arkane Studios, creatorul seriei Dishonored. Povestea din acest sequel pornește în același loc ca și titlul original. Principala […]

Dată lansare

5 Mai 2017

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Un nou trailer Prey arată cum numai protagonistul Morgan poate salva lumea”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Un nou trailer Prey arată cum numai protagonistul Morgan poate salva lumea" unui prieten