1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din Romănia!

Înregistrează-te

NetherRealm Studios și Warner Bros. Entertainment au publicat un nou trailer care prezintă fiecare element din Injustice 2, care este programat a se lansa în data de 16 mai pe PlayStation 4 și Xbox One.

 

Trailerul intitulat „Everything You Need to Know” prezintă mai pe îndelete modul Story Mode, alianțele Superhero și Suppervillain împreună cui facțiunile principale. De asemenea acesta acesta se axează și pe caracterele de tip wild car precum Supergirl și Swamp Thing.

 

Noul model bazat pe microtranzacții intitulat Gear System sunt prezente împreună cu modul Multiverse și titlul pentru dispozitivele mobile Injustice 2.

 

O nouă experiență socială pentru Injustice 2 va fi de asemenea introdusă în noul joc și permite formarea de ghilde cu până la 50 de jucători.

Aceștia vor putea construi o echipă de top de Super Eroi și au posibilitatea de a transfera gear de la unul la altul. Obiectivele zilnice și săptămânale vor oferi gamerilor oportunitatea de a primi gear unic și alte recompense exclusive ghildelor.

Injustice 2

Injustice 2

Dată lansare

16 Mai 2017

Platformă

PC, PS4, Xbox One

Gen

Lupte

Gen

NetherRealm Studios

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Un nou trailer Injustice 2 prezintă tot ceea ce trebuie să știți despre joc”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Un nou trailer Injustice 2 prezintă tot ceea ce trebuie să știți despre joc" unui prieten