1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Publicația online PlayStation Underground a publicat un clip de peste 33 de minute în care se prezintă gameplay-ul din Tekken 7. Fanii acestui joc vor observa câteva dintre schimbările prezente în această nouă iterație a seriei Tekken.

 

Conform postării de pe blogul PlayStation, Tekken 7 este mult mai balansat oferind un stil mai ușor de abordat de către noi gameri dar în același timp menținându-și stilul caracteristic oferind versatilitate și complexitate.

 

Atacurile Combo nu mai fac victima să sară fără control, jocul introducând o mecanică screw attack care continuă să lase victima vulnerabilă la atacuri continue însă reduce timpul pierdut în aer sau scurtând timpul de impact cu pământul sau pereții.

 

Rage Art este un nou indicator propulsat de mișcările puternice comparabil cu atacurile X-Ray din Mortal Kombat X. Acest Rage permite combinarea atacurilor cu efecte sau combinații care oferă mai mult damage. Power Crush Mechanic permite anumitor atacuri să fie de neîntrerupt.

 

Strânsoarea este mai ușor de întrerupt și scăpat din ea, iar lupta la sol a fost modificată cu mișcări mai rapide și animați îmbunătățite.

 

Tekken 7 oferă mai multe tipuri de meci pe lângă cele 1 vs 1 care permit antrenarea abilităților și câștigarea de obiecte de customizare. Modul Treasure Battle va pune gameri într-un mod de supraviețuire, unde trebuie să supraviețuiască valurilor de multiplii adversari.

 

Noul Story Mode promite să rezolve războiul de zeci de ani ale clanului Mishima.

 

Tekken 7 se va lansa pe PC, PlayStation 4 și Xbox One în data de 2 iunie.

Tekken 7

Tekken 7

Dată lansare

2 Iunie 2017

Platformă

PC, PS4, Xbox One

Gen

Acțiune

Gen

Namco Bandai

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Un nou clip Tekken 7 prezintă peste 33 de minute de gameplay”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Un nou clip Tekken 7 prezintă peste 33 de minute de gameplay" unui prieten