1
Notificările mele

Destiny 2, continuarea originalului titlu lansat în 2014, a fost anunțat printr-un trailer oficial, prezent mai sus, urmând să-și facă apariția în data de 8 Septembrie 2017, pentru jucătorii de pe PC, Xbox One și PlayStation 4.

 

Toți cei ce pre-comandă Destiny 2, vor primi acces timpuriu la testările beta, ce vor fi disponibile pentru toate cele trei platforme. Dezvoltatorul Bungie Studios, va lansa primul beta în această vară, urmând să lanseze și primul video gameplay la jumătatea lunii Mai.

 

Jocul va dispune de 3 ediții diferite, incluzând Digital Deluxe Edition, o Ediție Fizică Limitată și o Ediție de Colecție. Alături de cele 3, va fi disponibil și Expansion Pass.

Vezi pagina principală a jocului Destiny 2

Destiny 2
Destiny 2 reprezinta continuarea originalului titlu lansat în 2017 de către studioul Bungie Software. De aceasta dată dezvoltatorul este ajutat de către studioul Vicarious Visions, creatorul seriei Skylanders cât și a altor titluri. Jocul aduce numeroase schimbări și îmbunătățiri, ce nu țin doar de poveste, poveste ce va juca un rol mult mai important față […]

Dată lansare

8 Septembrie 2017

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Trailer de anunțare pentru Destiny 2”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Trailer de anunțare pentru Destiny 2" unui prieten