1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

https://www.youtube.com/watch?v=hBoCRYX6Vq0

The Witcher 3 este acum disponibil. Pentru a anunța acest lucru CD Projekt Red a lansat un trailer specific.

 

În trailer ni se prezintă tonul jocului și personajele reprezentative, Geralt, Yennefer, Ciri. De asemenea și alte fețe familiare mai sunt prezente, Dandelion, Zoltan, Triss și Roche.

 

Jocul permite utilizatorilor să importeze salvările din The Witcher 2. Dacă la începutul jocului veți avea opțiuna doar de similare a jocului precedent, cel mai probabil nu aveți salvările în locul potrivit.

 

The Witcher 3 vrea ca salvările să fie în „:\Users\[username]\My Documents\Witcher 2\gamesaves”. Cel mai probabil pentru utilizatorii de Steam, acestea se vor găsii în folderul unde aveți Steam instalat. Accesați „:\Program Files(x86)\Steam\userdata\[userid]\20920\remote și copiați fișierele „:\Users\[username]\My Documents\Witcher 2\gamesaves” și după ce intrați în joc veți avea posibilitatea să folosiți salvările din jocul vechi.

 

Mai jos puteți viziona o camparație video făcută între setările ultra pe PC și PlayStation 4. Din câte observați, vor exista momente când va arăta extrem de asemănător.

Diferența între Low și Ultra pe PC

Publicația PC Gamer a testat jocul exclusiv și a descoperit că rulează și arată destul de bine la Medium, astfel că dacă nu aveți sisteme high end jocul va rula destul de bine.

 

Însă din nefericire jocul nu arată nicidecum cum ne asteptam să arate bazându-ne pe detaliile din 2013. Multe dintre lucrurile ce păreau uimitoare atunci au fost reduse, iar direcția artistică și modul de prezentare a fost modificat pentrua oferi o experiență mai bună pe console, sacrificând în același timp și experiența de pe PC.

 

Un interviu ce pare real prezintă motivele pentru care jocul a primit downgrade, și se specifică că versiunea de pe PC arată aproape la fel ca cea de pe console însă la o rezoluție mai mare și cu efecte Hairworks mai slabe.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

Dată lansare

19 Mai 2015

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

RPG

Producator

CD Projekt RED

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “The Witcher 3: Wild Hunt primește trailer de lansare”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "The Witcher 3: Wild Hunt primește trailer de lansare" unui prieten