1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Lansarea lui The Witcher 3: Wild Hunt se apropie cu pași repezi, dezvoltatorul CD Projekt RED lansând un nou gameplay video ce ne prezintă în detaliu mult așteptatul titlu.

 

The Witcher 3: Wild Hunt dispune de un open world uriaș, plin de viață și culoare, pe aici putând să călărești prin valea unor munți minunați, navigând pe mare, sau explorând temple interzise, dar și de pericole la tot pasul, plin de conflicte ce erup în violențe cât și monștrii.

 

La partea cu monștrii tu vei interveni, Geralt of Rivia, un vrăjitor cu superputeri ce este angajat de diverse terțe pentru a efectua diferite misiuni în această vastă lume a jocului.

 

În joc te așteaptă de asemenea și sute de arme și echipamente, pe care le poți utiliza în joc după bunul plac, doar că modul în care lupți te va defini în fața celorlalți.

 

Crează-ți cea mai mare aventură a vieții tale în cel mai realist joc de fantezie din timpurile noastre, The Witcher 3: Wild Hunt, ce va fi lansat în data de 19 Mai pentru jucătorii de pe PC, Xbox One și PlayStation 4.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

Dată lansare

19 Mai 2015

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

RPG

Producator

CD Projekt RED

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “The Witcher 3: Wild Hunt a primit gameplay oficial”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "The Witcher 3: Wild Hunt a primit gameplay oficial" unui prieten