1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

King Digital Entertainment, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri casual pentru platformele mobile și dezvoltatorii francizei bine cunoscute, care a obsedat o lume întreagă, Candy Crush și Farm Heroes Saga, anunță astăzi lansarea primului său joc ‘Saga’ bazat pe construcția de cuvinte, AlphaBetty Saga.

 

Noul joc poate fi descărcat gratuit, începând de astăzi, de pe AppStore și GooglePlay și îi provoacă pe jucători să ia parte la o călătorie în lumea cuvintelor, acompaniați de o serie de personaje fantastice – un grup de șoareci aventurieri.

 

AlphaBetty este un produs dezvoltat integral de studioul King din România și astfel pune România pe harta internațională a gaming-ului.

 

Fiind interesați de jocul conceput de divizia românească a studiului King Entertainment, am reușit să realizăm un mini-interviu în exclusivitate cu Alin Dindareanu, Lead Game Designer pentru AlphaBetty Saga.

 

Ne puteți spune mai multe despre joc? Care este ideea de bază a jocului și scopul?

„AlphaBetty Saga este un puzzle game de tip letter-linker, in care jucatorul trebuie sa gaseasca cuvinte valide selectand litere adiacente ; nu exista o restrictie legata de directie – poti sa faci link intre litere si pe diagonala, de sus in jos, de la dreapta la stanga, etc. Pe masura ce jucatorul va avansa si va termina cu succes mai multe niveluri, jocul introduce treptate noi elemente de gameplay (moduri de joc si “blockere” ce incearca sa te impiedice sa termini nivelul in numarul de mutari pe care le ai la dispozitie) asa incat jucatorul sa nu se plictiseasca prea repede si sa ofere din cand in cand provocari noi si variate.”
AlphaBetty Saga screenshot 3 AlphaBetty Saga screenshot 2

 

Are AlphaBetty Saga o poveste actuală bine determinată sau șoriceii avansează doar pentru premii și pentru a îi întrece pe ceilalți prieteni din listă?

„Jocul are o poveste care va fi descoperita de jucatori pe masura ce vor avansa in lumea jocului. Pentru inceput, professor Alpha si nepoata lui, Betty au plecat intr-o Aventura de explorare a lumii lor, în incercarea de a termina magnum opus-ul profesorului, lucrarea lui de o viata care se numeste “The Encyclopedia of Everything”. Ei sunt insotiti de prietenul si asistentul loial al profesorului, pe care il cheama Barney.”

 

„Bineinteles, ca in orice poveste exista obstacole pe drum si pe viitor, pe masura ce userii vor avansa pe harta vor afla mai multe despre lumea in care se afla si jocul va introduce treptat si alte elemente ale povestii, inclusiv mai multe detalii despre personajul negativ, care incearca sa le puna bete in roate”

 

Există bonusuri ce pot fi trimise prietenilor de pe Facebook pentru a îi ajuta în aventura lor? Dacă da, ce fel de bonusuri sunt și cât de importante sunt acestea?

„Poti sa iti ajuti prietenii trimitandu-le cate o “viata” gratis atunci cand ei raman fara, si e destul de important sa ai prieteni care te ajuta sa continui sa joci fara sa fie nevoie sa astepti 15 minute pentru a-ti “reincarca” vietile disponibile.”
AlphaBetty Saga screenshot 1 AlphaBetty Saga screenshot 4

 

Cât de importante sunt micro-tranzacțiile și ce se poate cumpăra mai exact cu banii reali?

Microtranzactiile nu sunt importante in a reusi sa joci jocul, nu exista niciun fel prin care sa te simti obligat sa cheltui bani in joc. Cu banii poti cumpara mutari in plus si diferite “boostere” care iti dau powerup-uri diferite, fara ca ele totusi sa-ti castige un nivel instant – un jucator care foloseste un booster tot va trebui sa foloseasca acel powerup sau mutarile extra pentru a indeplini obiectivul/obiectivele nivelurilor jucate prin mutarile pe care le face in joc.

 

Ne puteți spune mai multe despre echipa dezvoltatoare King România? Ce a mai creat ea individual sau la ce proiecte a mai participat?

„In King Romania s-a mai dezvoltat Bubble Witch Saga, in special jocul pe mobile, si tot aici s-au dezvoltat mai multe jocuri destinate platformei web King: Gospo’s Great Adventure, Amazing Garden Stampede, Alter Eggo si Lords of Bucharest, jocuri care se pot juca oricand pe site-ul royalgames.com.

Totodata, in studio se lucreaza in paralel la alte cateva jocuri, despre care nu putem sa va spunem nimic (inca!).”

 

Echipa King din București a fost de asemenea prezentată recent de către King, iar câteva dintre personajele cheie pot fi văzute în următorul material:

Aceștia par a se distra, un lucru ce este menționat a fi chiar deviza King: dacă nu vi la muncă să te distrezi, atunci mai bine nu vi deloc.

 

De asemenea echipa este vibrantă, muncitoare plină de talent. Se pare că în acest moment echipa King România caută noi colaboratori, dacă sunteți interesați să faceți parte din aceasta o puteți face pe situl oficial.

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Studioul King Entertainment România lansează AlphaBetty Saga pe dispozitivele mobile”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Studioul King Entertainment România lansează AlphaBetty Saga pe dispozitivele mobile" unui prieten