1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Anul trecut a fost un an destul de dur pentru Ubisoft. Titlurile ce trebuiau să fie revoluționare și să folosească din plin tehnologia New Gen, Watch Dogs, Assassin’s Creed: Unity, Far Cry 4, The Crew nu au reușit să fie așa impresionante și multe nu au ieșit cum fanii se așteptau.

 

Poate cel mai de notat este eșecul jocului Assassin’s Creed: Unity, unde un mediu și o grafică impecabilă au fost stricate de cel mai important element al unui joc, gameplayul. Jocul era plin de buguri și probleme tehnice, pe toate platformele lansate, de asemenea acesta a avut un embargo extrem de ciudat, copiile de review putând fi publicate decât după lansarea oficială, asta înseamnă că mulți au fost păcăliți de marketing și și-au achiziționat ceva, ce pentru câteva săptămâni nu putea fi jucat. De asemenea, elementele de microtranzactie într-un titlu AAA sunt pur și simplu ne-necesare și nu face decât să înfurie jucătorii. Da, Ubisoft și-a cerut scuze pentru aceasta problemă oferind DLC-ul Dead Kings gratis dar și un joc gratis pentru cei ce au cumpărat Season-Pass-ul la joc. Dar doar pentru evitarea lansării nenumăratelor procese ce atentau integritatea funcțională și financiară a companiei.

 

Dacă Assassin’s Creed: Unity a fost o ratare a anului, micuțul joc, slab prezentat și marketat Assassin’s Creed: Rogue a fost primit cu brațele deschise de jucătorii, având note destul de bune dar și o experiență distractivă. Aceasta este datorită formatului similar cu Black Flag, singurul joc din seria Asssassin’s Creed pe care l-am achiziționat și care pur și simplu doream să nu se mai termine. Al doilea element este și o poveste unică, în Assassin’s Creed: Rogue, deveniți Shay Patrick Cormack, un asasin ce consideră că este trădat de frații lui și devine… un TEMPLIER. O nouă poveste, o prezentare diferită, arme și bătălii navale noi.

 

Așa că, Ubisoft ne anunță oficial că data în care Assassin’s Creed Rogue va fi disponibil pe PC este 10 martie.
Jucătorii ce vor pre-comanda jocul de pe Uplay vor putea să aleagă unul din cele 7 jocuri Assassin’s Creed din păcate fără BlackFlag sau Unity. Pre-comandând ediția Digitală vă va oferi de asemenea și 2 DLC-uri gratis: The Siege of Fort de Sable și The Explorer.

 

Ediția de colecție este de asemenea disponibilă exclusiv pe Uplay, aceasta conținând cutia de colecție, artbook, 3 abțipilduri și coloana sonoră oficială plus o misiune singleplayer extra și noi armuri/arme.

 

 

Pentru acest joc, echipa din Kiev s-a parteneriat cu Tobi Tech, pentru a integra o nouă tehnologie ce permite urmărirea ochiului, astfel oriunde vă uitați ecranul vă va pune acel punct în centru. Tehnologia numită, SteelSeries Sentry este interesantă dar mi se pare că nu este locul acestia în joc. Mousul fiind mult mai rapid și precis. Poate în jocurile de bătălie aviatică, Arma sau Test Drive Unlimited. De asemenea concep o probleme atunci când mă uit să schimb arma sau să urmăresc cât viața mai am.

Ubisoft a publicat și cerințele jocului oficiale, ce pot fi vizibile în hubul jocului.

 

Deși scurt, Rogue este un joc care își merită atenția. Voi ce părere aveți?

Assassin’s Creed: Rogue

Assassin’s Creed: Rogue

Dată lansare

11 Noiembrie 2014

Platformă

PC PS3 Xbox 360

Gen

Acțiune

Producator

Ubisoft

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Assassin’s Creed Rogue se va lansa în sfârșit și pe PC în martie”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Assassin’s Creed Rogue se va lansa în sfârșit și pe PC în martie" unui prieten