1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Warner Bros. și TT Games au lansat pe Steam Early Access LEGO Worlds, un proiect open world în care jucătorii se vor putea folosi de blocuri de construcție, într-o lume generată procedural. Blocurile de construcție vor fi unealta creației, aceștia putând să conceapă clădiri, vehicule și tot ce doresc, într-o lume unde imaginația și creativitatea sunt respectateși răsplătite.

 

În LEGO Worlds, jucătorii au libertatea să altereze lumea creată procedural, și să pună blocuri lângă bocuri sau pot folosi structuri prefabricate pentru a își personaliza mediul. Unelte de scală largă sunt disponibile pentru a modifica terenul repede și ușor. Creațile și lumea sunt aduse la viață de caractere și creaturi cu care jucătorii pot interacționa în moduri neașteptate. Elicoptere, dragoni, motociclete, urși sunt doar puținele lucruri ce pot fi observate și descoperite în joc. Fanii seriei LEGO vor fi răsplătiți cu o aventură în stilul LEGO, dinamică, amuzantă dar și foarte creativă.

 

Jocul este similar cu Minecraft, o lume mare interactivă, unde jucătorii se vor putea folosi de blocuri de creație pentru a construi și descoperi lumea. LEGO nu este o copie a jocului Minecraft sau o idee furată, este cel mai posibil o abordare diferită ceea ce se folosește de universul LEGO, unul mult mai vechi decât Minecraft.

 

În acest moment jocul este în Steam Early Access, permițând comunității să ofere feedback și să ajute la crearea jocului. În acest moment lumile randomizate și elementele de creare sunt prezente însă multiplayerul online, peșterile create procedural și experiența subacvatică nu este prezentă.

 

Cei care vor să exploreze aventura Lego World o pot face acum de pe Steam sau pe situl oficial. În acest moment jocul costă 14.99 $/€ sau 11.99£. Prețul jocului va crește odată ce va fi lansat.

LEGO Worlds

LEGO Worlds

Dată lansare

7 Martie 2017

Platformă

PC

Gen

Arcade

Producator

Traveller's Tales

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “LEGO Worlds este răspunsul celor de la LEGO la fenomenul Minecraft”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "LEGO Worlds este răspunsul celor de la LEGO la fenomenul Minecraft" unui prieten