1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Codemasters a lansat oficial primul trailer pentru al său nou titlu, GRID Autosport, iar potrivit dezvoltatorului acesta încearcă să ducă noul titlu înapoi în linia de jocuri racing autentice, jocul dispunând de o serie de îmbunătățiri față de precedentul titlu, precum manevrabilitate crescută, cât și vedere din două puncte din cabina șoferului.

 

Astfel cariera single-player din GRID Autosport îți va permite să devi un șofer profesionist iar când vei progresa vei putea să te alături unor noi echipe, îndeplini cerințele sponsorilor cât și să-ți depășești adversarii.

 

Vei avea la dispoziție 22 de locații diferite în GRID Autosport, însumând un total de 100 de circuite. Pe lângă aceste noi adaosuri, vei avea posibilitate de a concura cu un prieten în echipă, pentru a primi ordine cu privire la atacul oponenților din fața ta.

 

Cum era de așteptat, modul multiplayer al noului titlu va fi propulsat de RaceNet, iar jocul are deja o dată stabilită de lansare, pentru 27 Iunie pentru utilizatorii de pe PC, Xbox 360 și PlayStation 3.

GRID Autosport

GRID Autosport

Dată lansare

24 Iunie 2014

Platformă

PC PS3 Xbox 360

Gen

Racing

Producator

Codemasters

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “GRID Autosport primește traler de anunțare”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "GRID Autosport primește traler de anunțare" unui prieten