1
Notificările mele

Dezvoltatorul Ubisoft își promovează cât poate de bine următorul său titlu, For Honor, prezentându-ne în acest videoclip povestea de care jucătorii au parte.

 

Tipurile păcii s-au încheiat, luptele urmează să cuprindă toate ținuturile, Cavalerii, Samuraii și Vikingii urmând să plece la luptă.

 

Ce este interesant, este faptul că studioul dezvoltator a anunțat că toate viitoarele DLC-uri pentru For Honor vor fi distribuite gratuit jucătorilor, motivând că vrea o comunitate unită, nu divizată de conținut suplimentar.

 

For Honor urmează să fie lansat în data de 14 Februarie 2016, atât pentru PC cât și pentru consolele Xbox One și PlayStation 4.

Vezi pagina principală a jocului For Honor

For Honor
For Honor reprezinta un joc competitiv de lupte în viteză, strategie și lucru în echipă, alături de lupte corp la corp în multiplayer. Experimentează haosul, furia și luptele brutale unde tu și prietenii tăi urmați o cale sângeroasă fie a brutalilor Vikingi, a mortalilor Cavaleri sau a însângeraților Samurai. Inovatorul sistem de luptă oferă jucătorilor […]

Dată lansare

14 Februarie 2017

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “For Honor a primit trailerul ce spune povestea jocului”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "For Honor a primit trailerul ce spune povestea jocului" unui prieten