1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Cea mai nouă experiență Forza este acum disponibilă. Începând de astăzi puteți descărca Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious pentru Xbox One și Xbox 360.

 

Jocul este de sine stătător și nu necesită nici un titlu Forza pentru a îl putea juca. Tot ceea ce trebuie este să navigați în magazinul Xbox, sau să accesați linkul Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious. Descărcați-l și astfel veți putea experimenta uimitoarele mașini și acțiunea plină de provocări oferită de acest joc.

 

Expansiunea este gratis, dar trebuie să vă mișcați repede. Această expansiune va fi gratis până la data de 10 aprilie.

În Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious sunteți recrutat de Tej Parker unde va trebui să lucrați pentru el și colecta zece vehicule speciale pentru echipa bine cunoscută. Aceste vehicule sunt exact cele prezente în cel mai nou film, Furious 7.

 

Pentru a colecta aceste vehicule va trebui să recreați secvențe iconice din filmele Fast & Furious.

 

Expansiunea Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious este disponbilă exclusiv pe Xbox One și Xbox 360, fiind gratuită până la data de 10 aprilie.
Jucătorii care au reușit să descarce titlu până în data de 10 aprilie vor putea continua să joace jocul fără nici o restricție. Dacă nu ați reușit să vă descărcați titlul, va trebui să îl achiziționați din market la prețul de 10$.

Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious

Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious

Dată lansare

27 Martie 2015

Platformă

Xbox 360 Xbox One

Gen

Racing

Producator

Playground Games

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Expansiunea Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious este gratisă pentru un timp limitat”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Expansiunea Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious este gratisă pentru un timp limitat" unui prieten