1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Turtle Rock Studios confirmă că va oferi jucătorilor accesul la modul Observer. Această unealtă este utilizabilă de cei care doresc o dimensiune strategică mai complexă, pentru turnee, pentru comentarea meciurilor sau pur și simplu pentru a face diferite filmulețe.

 

Evolve a fost lansat de curând în data de 10 februarie, fiind un joc competitiv, însă lipsind uneltele specifice pentru comentarii sau folosirea tacticilor speciale de către un manager.

 

Astfel prin observer, un update ce va fi lansat în curând gratuit, va permite jucătorilor să includă un al 6-lea om, ce poate vedea totul din postul de observator, fiind capabil să observe statusul fiecărei echipe, să comute de la jucător la jucător, inclusiv monstru, sau poate deveni chiar Daisie atunci când aceasta este prezentă pe teren. Aceștia pot modifica și elementele de interfață pentru a avea mai multe detalii sau mai puține, inclusiv o opțiune pentru a arăta mereu unde sunt pe hartă.

 

Dezvoltatorii declară că:

„Una din cele mai interesante lucruri care se întâmplă atunci când vizionezi un meci live, este când vânătorii se coordonează și atacă locația în care monstrul se ascunde. Prin intermediul modului Observer, jucătorii pot schimba în orice moment accentul între vânători și monstru. Odată ce un caracter a fost ales, observatorii pot rotii camera și pot vedea ce se întâmplă în spatele caractelor. Doar alegeți ce vreți să vedeți și veți putea deveni acel caracter.

 

Modul Observer va fi gratis și oferit tuturor deținătorilor jocului în curând.

 

În această vineri la ora 01:00, un stream va rula pe TWITCH în care dezvoltatorii vor prezenta modul observator.
De asemenea, vinerea, în cadrul evenimentului PAX East, se va desfășura evenimentul Evolve ESL Pro-AM, unde echipele profesioniste vor concura pentru glorie și premii.

Evolve

Evolve

Dată lansare

10 Februarie 2015

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Shooter

Producator

Turtle Rock Studios

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Evolve va primii un mod Observer”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Evolve va primii un mod Observer" unui prieten