1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Bethesda Softworks a lansat trailerul pentru DLC-ul jocului The Evil Within,  The Assignment, un trailer care a fost precedent anunțat printr-un teaser.

 

The Assignment este primul din cele 2 ce prezintă povestea personajului feminin misterios, Juli Kidman ce în același moment este și partenera lui Sebastian Castellanos.

Povestea celor 2 se întrepătrunde, dar scopul acestora pare să fie diferit. Pentru că la un moment dat Juli pare a fi condusă din umbră de o putere misterioasă.

 

Pentru cei care au terminat jocul, rămân destule mistere ce învăluiesc identitatea caracterului Juli Kidman dar și Leslie. Finalul ciudat dar și deciziile din jocul de bază vor avea o explicație în aceste 2 DLC-uri. Din nefericire acest prim DLC va răspunde la câteva dintre întrebări dar de asemenea va oferi câteva nelămuriri, ce sperăm că ne vor fi devoalate în cel de-al doilea DLC.

În The Assignment jucători vor deveni Kidman, iar aspectul de Stealth va fi mult mai prezent pentru a descoperi secretele iei dar și legătura ei cu Mobius. DLC-ul va introduce și noi, inamici, tactici și ne pregătește pentru finalul poveștii acesteia, ce se va lansa mai târziu în această primăvaraă.

 

The Evil Within: The Assignment poate fi achiziționat separat și se va lansa pe Xbox One, PC, Xbox 360, PlayStation 3 și Playstation 4 începând cu data de 10 martie, respectiv 11 martie.
Acesta face parte și din Season Pass, ce oferă cele 2 DLC-uri ce se învârt în jurul poveștii personajului Juli Kidman dar și al treilea DLC, The Executioner în care veți deveni The Keeper, monstrul cu o cutie în loc de cap ce vă hăituiește aproape la fiecare nivel în jocul de bază.

 

De asemenea se pare că Bethesda va difuza pe canalul oficial de Twitch o vedere de ansamblu a experienței DLC-ului în data de 7 Martie, ora 01:00, ora României.

The Evil Within: The Assignment

The Evil Within: The Assignment

Dată lansare

10 Martie 2015

Platformă

PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

Tango Gameworks

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “DLC-ul The Assignment pentru The Evil Within prezentat într-un trailer oficial”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "DLC-ul The Assignment pentru The Evil Within prezentat într-un trailer oficial" unui prieten