1
Notificările mele

Deck 13 dezvoltatorul jocului Lords of the Fallen anunță că The Surge are o dată de lansare clară, acesta urmând a se lansa pe PC, PlayStation și Xbox One în data de 16 mai. Pentru a face acest anunț, dezvoltatorul a publicat un nou trailer CGI care pune accent pe luptă, și acțiune.

 

The Surge se descrie ca un hardcore Action-RPG iar trailerul prezintă cum, Warren, protagonistul jocului se luptă cu inamici mecanizați în interiorul complexului Creo. Megacoroporația CREO lucrează la reinversarea efectelor devastatoare ale schimbărilor climaterice, dar clădirea centrală este lovită de un eveniment catastrofic misterios. După ce se trezește din panica și întunericul cauzat de dezastru, Warren este aruncat într-o lume unde toți îl vor ucis. Jucătorii sunt aruncați într-o luptă disperată viscerală pentru a supraviețui.

 

The Surge dispune de un sistem de țintire a membrelor care permite atacarea anumitor părți ale corpului și membrelor inamicilor pentru a câștiga abilități și loot adecvat.

Vezi pagina principală a jocului The Surge

The Surge
The Surge este un titlu de acțiune RPG ce dispune de unele caracteristici inovative în materie de mecanici de joc și un sistem de progresie al caracterelor original, bazat pe îmbunătățiri modulare câștigate în luptă. Amplasat într-un viitor îndepărtat, când Pământul se apropie de sfârșit, cei ce au rămas în viață în orașele aglomerate, trebuie […]

Dată lansare

16 Mai 2017

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Data de lansare pentru The Surge a fost stabilită, un trailer CGI ne prezintă lupta viscerală”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Data de lansare pentru The Surge a fost stabilită, un trailer CGI ne prezintă lupta viscerală" unui prieten