1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Deck 13 dezvoltatorul jocului Lords of the Fallen anunță că The Surge are o dată de lansare clară, acesta urmând a se lansa pe PC, PlayStation și Xbox One în data de 16 mai. Pentru a face acest anunț, dezvoltatorul a publicat un nou trailer CGI care pune accent pe luptă, și acțiune.

 

The Surge se descrie ca un hardcore Action-RPG iar trailerul prezintă cum, Warren, protagonistul jocului se luptă cu inamici mecanizați în interiorul complexului Creo. Megacoroporația CREO lucrează la reinversarea efectelor devastatoare ale schimbărilor climaterice, dar clădirea centrală este lovită de un eveniment catastrofic misterios. După ce se trezește din panica și întunericul cauzat de dezastru, Warren este aruncat într-o lume unde toți îl vor ucis. Jucătorii sunt aruncați într-o luptă disperată viscerală pentru a supraviețui.

 

The Surge dispune de un sistem de țintire a membrelor care permite atacarea anumitor părți ale corpului și membrelor inamicilor pentru a câștiga abilități și loot adecvat.

The Surge

The Surge

Dată lansare

16 Mai 2017

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

RPG

Producator

Deck13 Interactive

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Data de lansare pentru The Surge a fost stabilită, un trailer CGI ne prezintă lupta viscerală”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Data de lansare pentru The Surge a fost stabilită, un trailer CGI ne prezintă lupta viscerală" unui prieten