1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

În anticiparea lansării jocului Bulletstorm: The Full Clip Edition, Gearbox a postat oficial trailerul de lansare pentru titlul care va fi disponibil în doar 2 săptămâni, în data de 7 Aprilie.

 

Bulletstorm: The Full Clip Edition reprezintă o relansare a jocului Bulletstorm din 2011 al dezvoltatorilor People Can Fly. Noua versiune este îmbunătățită grafic iar conținutul a fost extins.  The Full Clip Edition se bucură de modele grafice îmbunătățite, medii, animații, un nou mod de randare oferind suport pentru rezoluții de până la 4K pe PlayStation Pro și PC împreună cu o efecte audio remixate. De asemenea jocul adaugă un nou mod, Overkill Campaign care le permite gamerilor să reînceapă experiența campaniei cu toate armele și abilitățile deblocate din start.

 

Din nefericire, gamerii care dețin versiunea precedentă a titlului nu vor primi upgrade gratuit la Full Clip Edition. Studioul Gearbox a declarat că jocurile sunt foarte diferite având un publisher diferit, fiind dintr-o altă eră, disponibil pe Games for Windows și altele. Bulletstorm: Full Clip Edition se va lansa la un preț de listă de £29.99/$49.99/€49.99.

Bulletstorm: Full Clip Edition

Bulletstorm: Full Clip Edition

Dată lansare

7 Aprilie 2017

Platformă

PC, PS4, Xbox One

Gen

Acțiune

Gen

People Can Fly

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Bulletstorm: Full Clip Edition a primit trailer de lansare timpuriu”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Bulletstorm: Full Clip Edition a primit trailer de lansare timpuriu" unui prieten