1
Notificările mele

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Ubisoft a lansat un nou trailer pentru Assassin’s Creed: Rogue, un trailer ce ne prezintă viața de templier, un concept nou adus seriei.

 

Jocul este deja lansat de 4 luni pe consolele de generație trecută, Xbox 360 și PlayStation 3 iar acest trailer este făcut mai mult pentru a vinde jocul gamerilor de pe PC, unde acesta nu a fost lansat încă.

 

Assassin’s Creed: Rogue reprezintă o turnură a poveștii jocurilor Assassin’s Creed, de data aceasta controlând un fost asasin ce consideră că a fost trădat de frații lui decizându-se să devină templier. Astfel în Rogue îl veți controla pe Shay Cormac iar toate abilitățile de asasin îl vor ajuta în a-și atinge scopul, acela de a se răzbuna pe cei care cu nu mult timp în urmă îi numea frați.

 

Shay va fi echipat cu o armă nouă, Air Rifle ce poate fi folosită în multiple situații grație faptului muniției diversificate. Puteți omorî, bombarda, adormi, otrăvi și forța inamicii să se atace între ei.
În lupta navală, Morrigan, una din cele mai bune nave ale timpului este echipată cu arma Puckle Gun, un fel de mitralieră rudimentară. De asemenea când sunteți urmărit, veți putea folosi butoaiele de kerosen pentru a lăsa o dâră inflamabilă ce îi va cuprinde pe urmăritori în flăcări.

 

Abilitățile de asasin vă vor ajuta să depistați și să opriți încercările de asasinare ale celor care au fost trimiși să vă ucidă.

Assassin’s Creed: Rogue a primit review-uri destul de bune la lansare, poate singura problemă fiind faptul că seamănă prea mult cu Black Flag, jocul putând fi chiar un DLC pentru acesta. Povestea și protagonistul unice au un loc bine plasat în importanța seriei, făcând legătură cu Black Flag și Unity.

 

Assassin’s Creed Rogue se va lansa pentru PC în primul trimestru al anului 2015.

Assassin’s Creed: Rogue

Assassin’s Creed: Rogue

Dată lansare

11 Noiembrie 2014

Platformă

PC PS3 Xbox 360

Gen

Acțiune

Producator

Ubisoft

Vezi și alte articole interesante

Ai ceva de spus? Dă-ți cu părerea

Fiți primul ce revizuiește “Assassin’s Creed: Rogue primește trailer ce prezintă viața de templier”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.


Distribuie articolul "Assassin’s Creed: Rogue primește trailer ce prezintă viața de templier" unui prieten