1
Notificările mele
MechWarrior 5: Mercenaries

Social

Dată lansare

30 Iunie 2019

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Engine

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5113

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Jocul este stabilit în universul Battletech și duce jucătorii până în anul 3015 în regiuni îndepărtate ale galaxiei, care au fost colonizate de oameni și sunt cunoscute sub numele de Sfera Interioară. Înainte ca acest teritoriu să fi fost condus de Liga Galaxy, certurile interne au dus la dizolvarea sa și la crearea a cinci fracțiuni feudale conduse de așa-numitele Case Mare. Membrii acestor Case au petrecut sute de ani în războaie continue între ele pentru a controla planeta și resursele.

Jucătorii se alătură conflictului în timpul așa-numitului Război de Succes al Treilea, care a durat peste 150 de ani și nimic nu sugerează că s-ar putea termina oricând în curând. Jucătorul își asumă rolul unui tânăr mercenar, care tocmai își începe cariera ca pilot de mech. Campania de poveste are loc în perioada de 35 de ani, permițând jucătorului să-și extindă afacerea de la o unitate mică la o corporație mercenară puternică.

Mecanici

Versiunea PC / Windows a lui MechWarrior 5: Mercenaries continuă tradițiile începute de tranșele anterioare. Jucătorii ajung să se scufunde în lume mult diferit de cel real și să învețe controalele complexe de mech, care, la rândul lor, se aseamănă cu alte jocuri de simulare disponibile pe piață. Toate mașinile sunt lente, dar durabile și bine înarmate, permițând jucătorilor să se simtă ca și cum ar fi pilotat o fortăreață.

În MechWarrior 5: Mercenarii pentru PC / Windows, jucătorul își asumă rolul de mercenar, a cărui singură motivație constă în generarea de profit – de aceea, atunci când joci campania de poveste, se pot selecta liber misiuni atribuite de toate facțiunile care participă la conflict. Jucătorii pot petrece ceea ce au câștigat pentru a-și repara mechurile, pentru a-și îmbunătăți componentele și armele și chiar pentru a cumpăra mașini complet noi. Pe masura ce progreseaza prin joc, reputatia lui creste si deschide locuri de munca mai dificile (si mai bine platite). Cu timpul, jucătorul poate angaja alți piloți și cumpăra mechs pentru ei. Toate deciziile, precum și cursul fiecărei bătălii, afectează războiul.

Fiind un mercenar independent nu înseamnă neapărat că se poate face așa cum consideră el potrivit. Reparațiile și înlocuirea diferitelor componente sunt costisitoare, astfel încât nu se poate concentra asupra obținerii victoriei cu orice preț. De asemenea, este necesar să se mențină la minimum un prejudiciu cauzat de mecanism, astfel încât costurile de reparație să nu depășească plata promisă pentru o anumită misiune. Jucătorii trebuie, de asemenea, să-și cruțe banii atunci când folosesc muniția. Cu timpul, corporația dvs. este obligată să se extindă atât de mult încât jocul începe să seamănă cu o strategie economică, așa cum trebuie să aveți tendința de a avea personal, finanțe și gestionarea resurselor.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "MechWarrior 5: Mercenaries" unui prieten