1
Notificările mele
Marvel’s Avengers

Social

Dată lansare

2020

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5113

Eveniment

E3 2019

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Marvel’s Avengers este un joc de aventuri de acțiune setat în universul Marvel. Titlul funcționează în joc ca model de serviciu și este constant dezvoltat și actualizat cu conținut nou. Producția a fost creată ca urmare a cooperării dintre Crystal Dynamics și Eidos-Montréal. Eliberarea a fost preluată de Square-Enix.

Întreaga poveste a Răzbunătorilor Marvel începe în ziua A, când se deschide noul sediu avansat tehnologic al Răzbunătorilor din San Francisco. Ceremonia este găzduită de un grup de supereroi: Thor, Iron Man, Hulk, Captain America și Văduva Neagră. Întregul eveniment se încheie tragic – o serie de explozii distruge centrul și îi învinovățește pe eroi. Acțiunea la care participă jucătorul are loc la 5 ani de la aceste evenimente. Toți eroii se ascund de dreptate. Noua amenințare face, însă, eroii căutați singura șansă de a salva umanitatea.

Marvel’s Avengers este un reprezentant clasic al genului de jocuri de aventuri de acțiune. Jocul se concentrează pe explorarea etapelor următoare și combaterea adversarilor. Creatorii s-au asigurat că fiecare erou a atacat într-un mod caracteristic omologului său de benzi desenate. Chestia este că jocul se schimbă cu eroul controlat.

Titlul implementează, de asemenea, un sistem de dezvoltare a caracterelor. Pe măsură ce progresați, noi abilități și echipamente sunt deblocate, ceea ce vă permite să creșteți în mod continuu eficacitatea eroilor. În plus, în joc puteți găsi diverse articole cosmetice care vă permit să vă personalizați eroii.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Marvel’s Avengers" unui prieten