1
Notificările mele
Mario Party: The Top 100

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

1009 296 poziții

Dată lansare

10 Noiembrie 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

,

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

O colecție de sute de minigames de la toate intrările din seria Mario Party publicate de Nintendo. În acest titlu, dezvoltat de Nd Cube, jucătorii pot juca volei pe plajă, își pot plasa bilele în meciul-3, pot evita bilele împușcate de o navă spațială, pot juca fotbal, mânca pizza și fac multe alte lucruri. Mario Party: The Top 100 prezintă o mare varietate de personaje, dintre care se numără Mario, Luigi, Peach, Daisy, Wario și Yoshi. Cel mai bine este să jucați jocul în modul multiplayer pentru până la patru jucători. Titlul acceptă Download Play, o funcție care permite jucătorului să partajeze jocul cu alți utilizatori – doar o singură copie este necesară pentru ca patru jucători să o joace. Titlul susține, de asemenea, amiibo, figuri speciale care oferă avantaje suplimentare precum caracterele unice. Grafica tuturor minigames a fost adaptată la puterea 3DS – minigamesle de la Wii U arată puțin mai rău, dar minigamesle de la consolele mai vechi arată mai bine.

Mecanici

Mario Party: The Top 100 pentru Nintendo 3DS nu este o intrare complet nouă în serie, ci o colecție de minigames din toate jocurile anterioare din saga. După cum sugerează și numele, acesta conține sute de concursuri diferite. Jucătorii se pot lupta pentru a rămâne pe o insulă atacată de o corabie pirată (Bombs Away de la Mario Party și Mario Party 2), joacă volei pe plajă (Beach Volley Folley de la Mario Party 4) sau se potrivesc cu diamante din Jewel Drop de la Mario Party 10. dezvoltatorii au selectat minigames în așa fel încât să testeze agilitatea, viteza, inteligența și norocul jucătorilor. Printre personajele care se joacă pot fi Mario, Luigi, Peach, Daisy, Wario și Yoshi.

Jocul a fost creat pentru multiplayer pentru mintea a patru jucători. Titlul acceptă Download Play, o funcție care permite unei gazde să împartă jocul cu alți jucători care nu au nevoie de o copie proprie a titlului. Mario Party: The Top 100 susține, de asemenea, cifrele Amiibo.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Mario Party: The Top 100" unui prieten