1
Notificările mele
Manifold Garden

Social

Dată lansare

30 Iunie 2019

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

mia@digitalgames.roC3dRy2KC3dRy2KC3dRy2KLevel 14 - 485

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Manifold Garden, disponibilă pe PC și PS4, este un joc de puzzle cu elemente de explorare dezvoltat de un mic dezvoltator de debut, William Chyr Studio. Designerul său de joc, William Chyr, este un artist al cărui instalații de artă au fost prezentate, de ex. Lawrence Arts Center și Concept Laboratories. Grădina generatoare ia jucători într-o lume irațională unde legile fizicii sunt în mod constant rupte. Miezul jocului este explorarea unor împrejurimi neobișnuite, dezlănțuind misterele și regulile sale, dar și rezolvarea numeroaselor puzzle-uri care necesită jucători să gândească neconvențional.

Jocul este prezentat din prima perspectivă. Mediul este format din creații arhitecturale care sfidează legile fizicii, de ex. pași aparent fără sfârșit sau labirinturi 3D sunt ceva normal aici. Modul de joc se concentrează pe explorarea acestor construcții. Deși primele etape nu sunt atât de dificile, complexitatea lor crește în funcție de progresul nostru.

În timpul jocului, jucătorii trebuie să rezolve diferite puzzle-uri de mediu care, de obicei, le cere să se gândească dincolo de modelele stabilite. Acest lucru le permite să deblocheze noi căi care le pot duce la noi niveluri. De asemenea, trebuie menționat faptul că gravitația nu este întotdeauna aceeași, ceea ce înseamnă că putem merge nu numai pe sol, ci și pe pereți și plafoane – ceea ce sporește complexitatea puzzle-urilor.

Noutăți

7 noiembrie
2017

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Manifold Garden" unui prieten