1
Notificările mele
Man vs Verified

Social

Dată lansare

30 Aprilie 2016

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

MAN vs VERIFIED este un bate-em-up de sus în jos cu un sistem de progresie bazat pe valuri. Dușmanii și powerups sunt introduși când jucătorul ajunge la noi valuri. După Wave 10, jucătorul poate intra în „NG +”, unde dușmanii sunt mai dificili, dar permit acumularea mai rapidă a urmaților. Scopul jocului este de a ajunge la 1.000.000 Followers pentru a deveni verificat.

NameEarliest WaveBase HealthDescriptionTweet15Shotii single bulletsPromoted110Shoots Triple Wide shotDeleted18Shoots quad straight shotAt220Shoots chiar izbucni din centruHashtag316Shoots gloante homingEmpty Like425Eats player upon contactSlime Bucket530Leaves mortal slime in pathBot632Shotii gloante accelerateRod710Spaturi si lovituri youProtected835Shoots double shot wideVerified102500

Trage diverse gloante,

Rolls și richeți în pereți NameEarliest WaveDescriptionPump1Shoots pumn în direcția movementPot2Spills cafea fierbinte sub jucător, arderea orice inamici pe topMartin3Summons Martin, care ataca un inamic la o timeBracers4Spawns Bracers care înconjoară și de spin în jurul playerHonor Meat5Spawns Carne spre exterior de la playerMangry6Yells la gameChain7Attaches un lanț la sol și jucătorul, provocând daune inamicilor din betweenForge8Same ca lant, dar dureaza mai scurt si face mai mult damageTruth Bomb9Drops bombe în jurul jucătorului

​​Fiecare val are un număr de inamici pentru a da naștere, cu excepția Wave 10, care dă naștere la dușmani până verificat este învins. Odată ce toți dușmanii dintr-un val sunt uciși, jucătorul își îmbunătățește puterea, avansându-se în următorul val. Când un jucător completează Wave 10, el este dat o NG + PowerUp, care buclele jocul înapoi la Wave 1, dar cu dușmani mai dificile.

jucatorul castiga Urmează pentru orice daune de făcut inamicilor, fie prin pumni , RTs sau powerups. Jucătorul devine verificat odată ce ajunge la 1.000.000 de fani.

Pentru moment, jocul poate fi redat numai de MAN pe canalul său Twitch, așa cum relateaza lupta lui în viața reală pentru a deveni verificate pe Twitter. Când se va verifica, jocul va fi lansat publicului larg.

Postați în fluxul jocului

Teme

Distribuie "Man vs Verified" unui prieten