1
Notificările mele
Major League Baseball 2K9

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

2151 130 poziții

Dată lansare

3 Martie 2009

Platformă

, , , , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Caracteristicile includ:

Derby de acasă Run by Farm State

Noi cele mai bune din cel mai bun mod. Testați-vă abilitățile împotriva celor 20 de hit-uri HR. Modul clasic simplificat pentru o gameplay mai rapidă

Modul Play Play nou

Săriți direct într-un scenariu de playoff fără a fi nevoie să jucați un sezon întreg. Obțineți toate recompensele de la serbările World Series dacă câștigați.

Topps Trading Cards

Simplificați foarte mult experiența utilizatorului pentru a debloca cardurile de tranzacționare. Jucătorii mai buni sunt mai greu de deblocat. Deblocați-i pe amândoi jucând cu și împotriva jucătorului. Construiți echipe de cărți de tranzacționare fără restricții bugetare și le puteți lua online. Examinați cărțile de tranzacționare în cărți oriunde în joc.

Reelmaker

Adăugați SFX și suprapuneri grafice pentru redarea în joc pentru a vă crea propriul tambur de evidențiere. Puteți avea jocul să digitalizeze tamburul și să îl încărcați pe 2KSports.com pentru a-l împărtăși cu lumea. Evaluați rolele și directorii prin sistemul nostru simplu de 2Krating.

Vizualizatorul VIP

Vizualizează toate statisticile utilizatorilor într-un singur loc. Abilitățile tale sunt scoase în evidență, afișate în formă grafică și comparabile față de mediile din liga.

Trofee

Implementați noul sistem de trofee Sony PS3. La 360, de fiecare dată când deblocați o realizare, veți primi un nou trofeu adăugat casetei dvs. de prezentare.

Pitching

Pitching – Controale unice de pitching cu acces sporit pentru utilizatorii pick-up-and-play. Elemente de control îmbunătățite – Controale simplificate la înclinarea în doi pași – rețineți și gestați. Catcherul va chema pitch-uri în funcție de slăbiciunile hitterului.

Lovirea

Influența lovită – utilizatorii vor putea influența o minge de zbor sau o minge de minge cu noi controale. Controale noi de înfrânare – Îmbunătățirea îmbinării va face mai ușoară stabilirea unei bonturi. Zonă lovind – utilizatorii vor putea pune lilieciul pe minge cu noua noastră zonă de lovire caracteristică. Distribuție Hit – Distribuție îmbunătățită a hit-urilor pentru o mare varietate de hit-uri.

Fielding

Fielding – Sistem de campare modernizat, cu o nouă abilitate de a arunca rapid în grabă. Fielding AI – AI îmbunătățită în teren va evidenția capacitatea reală a jucătorului. Aruncări rapide – aruncările rapide vor permite utilizatorului să arunce pe teren sau să înceapă o repetare dublă mai repede. Țineți mingea – utilizatorii vor putea anula o aruncare și arunca într-o altă direcție în zbor.

Baserunning

Comenzi simplificate pentru utilizator pentru furt și baserunning.

Style Signature

Mai mult de 300 de animații noi, făcând MLB 2K9 cel mai realist sim de baseball până în prezent.

Lumea vieții în timp real

Orice se întâmplă într-un stadion de baseball se întâmplă în 2K9 în timp real. Jucătorii se vor muta de la dugout la cutia de aluat și de la bullpen la movilă. Jucătorii se încălzesc prin aruncarea în jurul cornului, practicarea bătăturilor bătăilor, etc. Arbitrul, băieții cu bile, antrenorii – Toți personalul de pe teren se vor mișca în mod natural și din pozițiile lor. Sărbătorile – Jucătorii vor reacționa în mod corespunzător la un joc regulat la sfârșitul jocului de acasă la Walkoff, la no-hitter și la celebrarea World Series. Furnizorii se mișcă în mulțime. Fanii reacționează la pasajele de acasă și la bilele greșite.

Coloana sonoră

Len – Steal My SunshineTed Nugent – Motorul orașului Madhouse Judas Priest – Ai un alt lucru care vine pe un truc ieftin – Bună ziua Romanticul – Ce îmi place pentru tine Băieți ca fetele – În partea de sus a lumii Coheed & amp; ; Cambria – Favorul casei Atlantic Europe – The Countdown Final Hey Monday – Ar fi trebuit să încerce mai greu de aprins – Ruj și mâniile SR-71 – chiar acum Loverboy – Copilul este fierbinte Tonight Colecția Nortec – Tengo La Voz Chris Sernel – Daniel Lenz – Groovin ‘Acum secrete murdare – White Lies Templul Regal – Block Party

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Major League Baseball 2K9" unui prieten