Evaluat la 6 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

,

Disponibil

Regiune

- Recenzii: 1 - Evaluare:
youtubers-life-pc-box-art-coperta

Youtubers Life este experiența supremă a jocurilor de simulare în care poți deveni, desigur cu mult efort, unul dintre cel mai mare video blogger din istorie, prin editarea videoclipurilor, lărgirea gamei de fani și ransformându-te într-un om bogat.

 

Creează-ți caracterul, personalizează așa cum dorești din miile de combinații hilare și începe să produci primele emisiuni din camera confortabilă din casa părinților în care ai crescut de când erai mic.

 

Înregistrează sesiuni de gameplay, cumpără console noi și clasice, fi atent la sarcinile zilnice, și socializează pentru a îți crește popularitatea în timp ce ai de-a face cu fanii, prietenii, familia și managentul timpului!

 

Creează propriile videoclipuri

Editarea materialului video nu a fost niciodată atât de captivantă! Participă  întregul proces de la A la Z și publică toate filmprile tale pe internet! Achiziționează titlurile preferate online, așteaptă să fie livrate și începe înregistrarea sesiunilor de joc. Îmbunățește videoclipurile pe măsură ce devi cel mai mare vlogger!

 

Distrează-te!

Fiind un Vlogger nu este vorba numai despre înregistrarea videoclipurilor și a vedea cât de mulți vieweri obți – trebuie de asemenea să te relaxezi și să ai unele momente de distracție în viața ta de zi cu zi! Du-te la cinema pentru a viziona cele mai recente versiuni de film, participă la prezentări de jocuri noi, relaxează-te în club sau petrecere într-un iaht de lux! Fă cunoștiință cu noi prieteni și descoperă-ți jumătatea ta în timp ce te gândești la următoarea emisiune pe care vrei să o faci atunci când te întorci acasă.

 

Devino o celebritate!

Cu cât strângi mai multe vizualizări cu atât vei fi mai popular! Pe măsură ce crești în rețeaua ta, mai multe VIP-uri vor fi interesate să te întâlnească în persoană. În plus, importante branduri  high-tech și de jocuri te vor contacta și în cele din urmă vei ajunge să întâlnești alți YouTuber-i celebri. Fanii se vor lupta cu toată puterea lor pentru a îți obține autograful!

Galerie de imagini pentru acest produs

Youtubers Life se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Youtubers Life

Youtubers Life

Dată lansare

2 Februarie 2017

Platformă

PC

Gen

Simulator

Producator

U-Play Online

1 recenzie pentru Youtubers Life

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 6 din 10
    E ok jocul si poti sa faci multe dar mai bine decat youtubar intr-un joc, mai bine te chinui si devi in realitate. Oricum macar inveti cativa pasi pe care trebuie sa ii faci daca tot vrei sa devi youtubar.

Revizuiți “Youtubers Life”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.