Evaluat la 8 din 10 bazat pe 2 recenzii (2 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Gen

Regiune

Controller

- Recenzii: 2 - Evaluare:
Wolfenstein II The New Colossus Standard Edition PC Box Art Coperta

Wolfenstein II: The New Colossus este continuarea extrem de anticipată a binecunoscutului joc Wolfenstein: The New Order dezvoltat de studio-ul MachineGames.

 

O aventură extravagantă adusă la viață de motorul id Tech 6, Wolfenstein II, trimite jucători într-o America controlată de naziști, în cadrul unei misiuni de recrutare a celor mai îndrăzneți lideri ai rezistenței rămași. Luptă împotriva naziștilor în locații iconice americane, echipând un arsenal de arme puternice și dezlănțuie noi abilități pentru a distruge legiunile de soldați nazisti, în acest shooter definitiv First Person.

 

Povestea te plasează în America, 1961. Asasinarea generalului nazist Deathshed a fost o victorie scurtă. În ciuda acestui lucru, naziștii își mențin controlul asupra lumii. Tu ești BJ Blazkowicz, alias „Terror-Billy”, membru al Rezistenței, inamicul imperiului nazist și ultima speranță la libertate a umanității. Numai tu ai curajul, armele și guma pentru a reveni, a ucide pe fiecare nazist și a declanșa a doua Revoluție Americană.

Wolfenstein II: The New Colossus dispune de mai multe versiuni

Digital Deluxe Edition

Digital Deluxe Edition

Wolfenstein II: The New Colossus Digital Deluxe Edition include:
– Jocul Wolfenstein II: The New Colossus
– Pachetul de DLC-uri Wolfenstein II: The New Colossus Season Pass

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Misiunea – Eliberează America de sub contrulul nazist

Pregătește-te de o calătorie plină de momente de acțiune în timp ce te înfrunta cu mașina de război nazistă pe tărâmul american. Devenind BJ Blazkowicz, protejează-ți familia și prietenii, făurește noi alianțe și luptă cu demonii trecutului tău tulburat în timp ce vei readuce la viață rezistența pentru a răsturna ocupația nazistă.

  • Oamenii – Readu la viață Rezistența

Imersează-te într-o lume adusă la viață de caractere memorabile care vor introduce un nou nivel de personalitate asupra francizei. Reunește-te cu prietenii și luptătorii pentru libertate precum Anya, Caroline, Bombate, Set, Max Hass, Fergus și Wyatt, și împrieteneșțe-te cu caractere precum Horton și Grace în timp ce te vei înfrunta cu maleficul Frau Engel și armata ei nazistă

  • Arsenalul – Utiliează o gamă de unelte și tehnologii devastatoare

Distruge naziști cu arme de înaltă tehnologie precum Laserkrawftwerk, o armă laser de înaltă intensitate ce poate servi la multe scopuri care poate dezitegra inamici sau Dieselkrawftwerk, un aruncător de grenade rapid propulsat de gaz care poate devasta un grup de inamici, sau luptă în scenarii strânse la distanțe foarte mici cui ajutorul pistoalelor avansate, mitraliere și topoare. Atunci când ai nevoie de mai multe versatilitate îmbunătățește și mânuiește în același timp mai multe dintre armele tale favorite!

  • Planul – Ucide fiecare nazist ce îți stă în cale

Dezlănțuie erorul tău de război interior în timp ce anihlezi naziștii în moduri noi, hiper violente. Folosește-te de arme futuriste și descoperă noile abilități ale lui BJ Blazkowicz în timp ce lupți pentru a elibera America. Indiferent de stilul de joc, inventează noi metode de străpunge, împușca și omorî naziști.

Vezi toate produsele din seria
Wolfenstein
Wolfenstein II: The New Colossus se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Wolfenstein II: The New Colossus

Wolfenstein II: The New Colossus

Dată lansare

27 Octombrie 2017

Platformă

PC, PS4, Xbox One

Gen

Acțiune

Gen

Machine Games

2 recenzii pentru Wolfenstein II: The New Colossus

  1. – Evaluat la 8 din 10
    Blana jocu
  2. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
    Se pare ca inca exista numeroase probleme in joc... insa gameplay-ul este unul reusit, intens. Ai o gramada de inamici, numeroase arme la indemana si ceva umor pe ici pe colo. $ stele din pacate pentru diferitele probleme ce inca nu au fost fixate.

Revizuiți “Wolfenstein II: The New Colossus”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.