Continuă călătoria Hacker-ului tău cu mai multe ore de conținut suplimentar, misiuni, noi moduri de dificultate de co-op, costume, vehicule, precum și multe alte elemente de personalizare. Toate incluse în Watch Dogs 2 – Season Pass.

 

 

• DLC 1: T-Bone Content Bundle – Impune-ți stilul și dă-te mare cu legendarul hacker T-Bone Grady. Folosește mașina și ținuta lui, descoperă un nou mod de dificultate pentru experiența Co-Op.
• DLC 2: Human Conditions – Sparge sistemele și croiește-ți drumul prin mai multe ore de conținut suplimentar, noi misiuni în trei povești de tip World Stories și descoperă cele mai mari scandaluri științifice din San Francisco
• DLC 3 – No Compromise – Experimentează  nouă poveste de tip World Story, care îl pune pe Marcus în situații neprevăzute alături de lumea interlopă din San Francisco – unde cumva reușește să intre în vizorul mafiei ruse. Un nou mod Co-Op este de asemenea inclus.
• Pachet de acces Root, care include un set complet de costume, elemente pentru mașini, drone și armă alături de misiunea Zodiac Killer.
• Psychedelic Pack pentru a îl personaliza pe Marcus, costumul, armele, drona și mașina într-un stil nebunesc.

Galerie de imagini pentru acest produs

Vezi toate produsele din seria
Watch Dogs
Watch Dogs 2 – Season Pass se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Atenție, Watch Dogs 2 – Season Pass poate fi activat doar în Europa!
Vezi ghidul de activare pe Ubisoft

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului pe adresa de e-mail.

Watch Dogs 2

Watch Dogs 2

Dată lansare

15 Noiembrie 2016

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

Ubisoft

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Watch Dogs 2 – Season Pass”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.