Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

Warhammer Vermintide 2 II PC Box Art Standard Edition Coperta

Vermintide se întoarce – mai întunecat, sângeros și mai intens ca întotdeauna!

 

Warhammer: Vermintide 2 este continuarea jocului Vermintide, un titlu aclamat de critici. A sosit timpul pentru a revizita lupta co-op first-person feroce unde tu și prietenii tăi vei măcelării inamicii de toate felurile într-o bătălie corp la corp viscerală care se desfășoară în universul apocaliptic End Times din uimitoarea fantezie Warhammer.

 

Cei 5 eroi s-au întors pentru a lupta împotriva unei amenințări și mai mari – forțele combinate ale unei armate malefice și distructive a Chaosului și a hoardei Skaven. Pregătește-te să fii provocat ca niciodată înainte, pe măsură ce tu și echipa ta încercați cu disperare să supraviețuiți nenumăratelor atacuri. Alege între 15 cariere diferite, dezvoltă-ți caracterul cu talente, personalizează arsenalul așa cum vrei conform stilului tău propriu de joc, croiește-ți drum în luptă prin nenumărate nivele uimitoare și provocă-te în noul nostru sistem Heroic Deeds Singurul lucru care sta în picioare între înfrângerea și victoria totală este tu și aliații tăi. Dacă veți ceda – așa va face și Imperiul.

Warhammer: Vermintide 2 dispune de mai multe versiuni

Warhammer: Vermintide 2 Collectors Edition include:

– Jocul Warhammer: Vermintide 2
– Coloana sonora oficiala in format digital
– Sklin-uri Helmgart Heraldry
– Fundaluri pentru desktop, wallpaper
– Rama portret
– Harta jocului in format digital
– 1 Exclusive Heroic Deed
– Decoratii pentru fort

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • 5 eroi cu 15 căi unice de urmat – Alege dintre 15 cariere unice, fiecare cu abilități, arme, talente și opțiuni vizuale diferite
  • O experiență co-op unde până la 4 jucători se pot bucura de o experiență de joc necruțătoare – Forțele combinate ale facțiunilor Chaos și Skaven sunt sălbatice și nemiloase, va necesita un efort de echipă pentru a supraviețui
  • Forțele Chaos și Skaven vor lucra împreună – Pregătește-te să lupți cu o amenințare de o magnitudine nemaivăzută, forțele Chaos și Skaven au format un pact întunecat pentru a arunca lume în moarte și ruină. Eroii noștri se vor înfrunta cu o hoardă de forțe ostile de diferite forme și mărimi.
  • Luptă împotriva unui număr uriași de inamici – Înfruntându-se cu un număr infinit de trupe Skaven și puternicele unității Chaos, eroii trebuie să stea împreună și să lupte într-o modalitate care va balansa aspectele tactice și furia pentru a avea o șansă la înfrângerea inamiciilor într-o luptă împotriva șanselor inimaginabile
  • Sistemul Heroic Deeds – Experimentează scenarii unice și provocări intense prin sistemul Heroic Deeds – misiuni consumabile care vor altera dramatic compoziția inamicilor, setările de nivel, armele și obiectivele misiunilor.
  • Sistem de Talente și Progresie – Urcă în nivel și dezvoltă-ți caracterele așa cum vrei, alegând din diversele tipuri de carieră, deblocând noi abilități și primind acces la gear puternic.
  • Aventura continuă extinzându-se pe o nouă hartă – Explorează o gamă vastă de nivele impunătoare ce se desfășoară în jurul fortăreței Helmgart, o locație care protejează granița Bretonnian a Imperiului.
  • Un sistem de loot nou și îmbunătățit – La finele fiecărei misiuni vei fi premiat cu loot relevant – arme, consumabile, misiuni, lanțuri, pălării, materiale de crafting și mai multe – toate aplicabile caracterului ales.
Warhammer: Vermintide 2 se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Warhammer: Vermintide 2

Warhammer: Vermintide 2

Dată lansare

8 Martie 2018

Platformă

PC

Gen

Acțiune

Producator

Fatshark

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Warhammer: Vermintide 2”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.