Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

warhammer-40000-eternal-crusade-pc-box-art-coperta

Razboiul te cheamă. Vei răspunde?

 

Pentru prima dată, alăturate facțiunii tale preferate într-una din cele mai aprige și cele mai autentice bătălii Warhammer 40.000 realizate vreodată într-un 3rd person shooter online.

 

Selectează una dintre cele patru fracțiuni ale mileniului 41 și luptă pentru controlul unei lumi persistente în război. În timp ce lupți pe întreaga planetă, câștigă teritoriu în bătălii masive și obține dreptul de a personaliza și de a îmbunătăți caracterele într-un sistem de progresie bazat profund de universul Warhammer 40.000.

 

Participă în bătălii masive

Ia parte la campanii militare masive între 4 facțiuni pentru cucerirea unei lumi persistente. Aruncă-te cu capul înainte în prima linie și zdrobește-ți inamicii!

 

Luptă corp la corp, în aer folosindu-te de propulsor sau într-una dintre turelele unui tanc Predator complet armat. Luptă-te la distanță în stil Eternal Crusade și variază de la distanțe scurte acolo unde săbile Chanswords se vor întâlnii și confruntări masive epice.

 

Facțiunea ta este de-acum înainte familia ta

Victoria nu este un lucru pentru un singur războinic. Fie că ești în PVP sau PVE, echipa ta trebuie să lucreze împreună pentru a depăși rezistența constantă în lupta lor pentru glorie. Înfruntă moartea alături de frații tăi în timp ce vei apăra cetăți și fortărețe sau călătoriți în Infern pentru a combate în mod cooperativ hoardele de Tyranids.

 

Alege-ți alianțele și trecutul

Alege dintre douăzeci de sub-facțiuni diferite, apoi câștigă sute de arme și accesorii extrase din întreaga perioadă glorioasă de 29 de ani de Warhammer 40.000 pentru a îți crea războinicul perfect.

Galerie de imagini pentru acest produs

Warhammer 40,000 : Eternal Crusade se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Warhammer 40K: Eternal Crusade

Warhammer 40K: Eternal Crusade

Dată lansare

26 Ianuarie 2016

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

MMO

Producator

Behaviour Interactive

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Warhammer 40,000 : Eternal Crusade”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.