Platformă

, ,

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

vikings-wolves-of-midgard-box-art

Ragnarok. Legenda spune că, atunci când cea mai rece iarnă coboară, Jotan se va întoarce pentru a se răzbune pe zei din Asgard. Lumea se află pe drumul pierzaniei și soarta Midgardului atârnă în balanță. Dar când Giganții de foc și Geață încep să își fuzioneze armatele, aceștia se întâlnesc cu clanul Ulfung – lupi (Wolves) din Midgard. Răniți, dar remontați după distrugerea satului lor, această bandă notorie de războinici Viking ostracizați sunt hotărâți să profite de destinul lor și să salveze lumea. În calitate de șef de clan, tu trebuie să salvezi Midgard de la anihilarea completă, și să te avânți în sarcina de a învinge creaturile diabolice ale lui Fimbulwinter.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Fantezia se întâlnește cu mitologia noridcă: Călătorește spre tărâmurile Midgard, congelata regiune Niflheim și fierbintea Balheim, fie ca un războinic Viking feroce sau ca o shieldmaiden fără milă.

– Fimbulwinter mortal: Rezista la vremea rece și protejează-te de la expunearea în față mâniei naturii, pentru a supraviețui.

– Oferă tribute zeilor: Colectează sânge de la dușmanii căzuți și sacrifică-l în altar pentru a obține daruri de la zei pentru a îți spori puterile.

– Furie nebunească: Lasă-ți mânia să te controleze prin activarea modului de furie (Rage Mode), pentru a îți copleși inamicii în lupta însetată de sânge.

– Arta de a lupta: Perfecționează-ți abilitatile cu fiecare armă pentru a debloca potențialul lor adevărat, inclusiv săbii, arcuri și bastoane de lemn vrăjite.

– Puterea zeilor: Folosește abilitățile zeilor proprii prin echiparea de amulete infuzate cu putere, la fel ca talismane lui Thor sau Loki. Pune-ți noile abilitățile la testul suprem concurând în încercările zeilor pentru a câștiga recompense suplimentare.

– Lucrează în echipă: Fă echipă alături de un prieten și călătorește spre țărmurile Midgard împreună într-un mod co-op online epice. Alegeți dintre patru nivele de dificultate pentru a se potrivi cu abilitățile și talentele voastre. Îndrăznești să îți testezi abilitățile în modul hardcore?

Vikings: Wolves of Midgard se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Vikings: Wolves of Midgard

Vikings: Wolves of Midgard

Dată lansare

27 Martie 2017

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

RPG

Producator

Games Farm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Vikings: Wolves of Midgard”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.