Evaluat la 8 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

Disponibil

Regiune

- Recenzii: 1 - Evaluare:
Urban Empire PC Box Art Coperta

În Urban Empire preiei controlul unei dinastii de primari și vei conduce orașul și oamenii prin intermediul a 200 de ani de istorie. Contruiește noi infrastructuri, plănuiește cartiere urbane, dezbate deciziile politice în consiliul local, corupe sau șantajează-ți adversarii, acreditează drepturile democratice ale oamenilor sau ignoră-i și domnește în mod suprem de unul singur – decizia este a ta!

 

Începând cu anii 1820, stabileștețu orașul prin cinci epoci diferite, fiecare cu propriile amenințări și oportunități. Treci de provocările secolelor, confruntă-te cu luptele politice, experimentează evenimente care schimbă lumea și invențiile ce au deschis drumuri, și crează-ți propriul Imperiu Urban!

 

Urban Empire este un joc de tipul „City Ruler”, și prezintă un nou joc de strategie care combină caracteristicile constructoarelor de orașe, cu intriga politică și adaugă evenimente sociale și istorice profunde, creând o experiență de gameplay cu totul nouă unde jucătorii trebuie să se folosească de planificarea strategică și de pricepere politică pentru a creșeă cu succes orașele lor.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Un joc în care vei conduce orașul: Urban Empire oferă o combinație unică de city builder clasic cu managementul politic. Ia rolul unui primar, fi un geniu politic și dovedește-ți abilitățile împotriva partidelor opuse și ghidează orașul prin evoluții tehnologice și revoluții ideologice.

– Alege din 4 familii aflate la guvernare fiecare cu 5 caractere, cum ar fi susținătorii drepturilor egale și justiției sociale, familia Kilgannons; sau Sant’Elias familia care se concentrează asupra progresului științific și exercitarea cunoștințelor

– Creează și gestionează cartiere ale orașului, pe o scară largă și îndeplinește nevoile cetățenilor – cum ar fi fericirea, siguranța și serviciile publice.

– Introdu noi idei și tehnologii, cum ar fi tramvaiul electric, antibiotice sau jocurile video și folosește-ți puterea pentru a convinge consiliul local de agenda ta politică.

– Până la 1000 de evenimente dinamice care reprezintă schimbările și momentele cheie ale vieții urbane: fă și influențează decizii privind aspecte precum drepturile femeilor, mișcarea hippie, și exploatarea copiilor prin muncă.

Urban Empire se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Urban Empire

Urban Empire

Dată lansare

20 Ianuarie 2017

Platformă

PC

Gen

Strategie

Gen

Fragment Production

1 recenzie pentru Urban Empire

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
    Hmm un joc bunicel, dar ma asteptam sa fie peste Skylines. Ideea aprobarilor necesare pentru constructii mi se pare foarte buna, dar la un moment dat devine destul de frustranta.

Revizuiți “Urban Empire”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.