Platformă

Disponibil

Gen

Regiune

Two Worlds Collection PC Box Art Coperta

Two Worlds Collection include experiența completă Two Worlds.

 

Jocul are loc într-un peisaj fantestic tridimensional ce evoluează în timp real. Ca atare, a atras comparație cu The Elder Scrolls IV: Oblivion

La fel ca în Oblivion și Gothic 3, gameplay-ul este non-liniar.Jucătorul este liber pentru a explora lumea jocului, acceptând misiuni secundare în voie. Există totuși, un motiv principal , centrarea în jurul salvarea sora protagonistului, care este pusă ca răscumpărare de către forțele de misterioase care încearcă să deschide mormântul Aziraal, zeul focului.

 

Jocul nu utilizează clase de personaje fixe. Atunci când căștigă puncte de experiență și niveluri, caracterul poate să investeasc punctele câștigate în atribute, ceea ce duce la o varietate de stiluri de joc și abordări de joc.

Lumea în care jocul se desfășoară este numit Antaloor. În timp ce călătoresc prin joc, jucătorul va întâlni noi zone de teleportare, pesteri, sate, și alte locații, iar aceste călătorii sunt înregistrate de joc pe mini-hartă. Teleporturile permite deplasarea rapidă între regiunile explorate. Caii sunt disponibili pentru jucător pentru a călători la fel de bine ca și alte animale / creaturi.

 

Moartea în joc duce la înviere, la un altar din apropiere. Aceste altare sunt distribuite în întreaga lume de joc, precum și altare ce, de asemenea, îi da viață sau mana atunci cand jucatorul vine în proximitate suficient. Cu toate acestea, cea mai mare dificultate a jocului are caracteristica de moarte permanentă.

Există diverse creaturi în Two Worlds. Spre deosebire de alte jocuri cu zone naturale, inamicii nu va respawn, deși cele mai multe zone sunt dens populate.

Dincolo de quest-ul principal nu există un set predefinit pe care jucătorul să îl urmeze, acesta este liber să aleagă orice pentru a finaliza quest-urile pe gustul lui, și de a explora în voie.

 

Jucătorul poate alege să acționeze ca un erou drept și să fie onorat în rândul populației, sau diabolic de rău și s-au temut, prin reputația dobândită prin completarea unor quest-uri. Cu toate acestea, calea aleasă va avea consecințe asupra rezultatului jocului.

Two Worlds Collection include:

- Two Worlds Epic Edition
- Two Worlds II
- Two Worlds II - Pirates of the Flying Fortress
- Two Worlds II Castle Defense

Galerie de imagini pentru acest produs

Vezi toate produsele din seria
Two Worlds
Two Worlds Collection se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Two Worlds

Two Worlds

Dată lansare

9 Mai 2007

Platformă

PC Xbox 360

Gen

RPG

Producator

Reality Pump Studios

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Two Worlds Collection”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.