Evaluat la 4 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client )

Platformă

Disponibil

Gen

Regiune

Cooperativ

,

Controller

- Recenzii: 1 - Evaluare:
Trackmania Turbo PC Box Art Coperta

Complet refăcut, Trackmania Turbo permite tuturor jucătorilor să experimenteze o nouă direcție artistică a jocului ce este bazată pe aceleași elemente ce au definit seria.

 

Ușor de învățat, dificil de măiestrit, Trackmania Turbo aduce distracția din primul moment și oferă provocări destul de dificile atât pentru cei ce concurează cu prietenii de acasă sau online.

 

Oferind o rejucabilitate mare, Trackmania oferă o experiență diversificată de gaming prin mixarea stilului de racing arcade cu co vastă gamă de unelte ce permit construirea propriilor trasee.

 

Jocul include din start 200 de trasee unice, 4 medii de joc splendide, fiecare cu propriul stil de gameplay. Comunitatea online oferă constant noi trasee, iar astfel numărul de stagii unice pot fi infinite.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • 4 medii de joc ce impun 4 stiluri diferite de gameplay
  • Un mod campanie ce oferă 200 de trasee unice și 5 nivele de dificultate
  • Double Driver – Un nou mod distractiv și provocator – Un singur vehicul va fi controlat de 2 persoane, comunicarea și sincronizarea sunt impreios necesare
  • Track Builder – Permite construirea propriilor trasee sau generarea automată aleatorie. Cele mai bune trasee pot fi salvate și distribuite pentru a jucătorii din toată lumea
  • Muzică sistematică – Trackmania se bucură de muzică adaptivă, adică în funcție de intensitatea momentului, jocul se adaptează, completând experiența de gameplay dinamică.
Trackmania Turbo se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Ubisoft

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului pe adresa de e-mail.

Trackmania Turbo

Trackmania Turbo

Dată lansare

24 Martie 2016

Platformă

PC, PS4, Xbox One

Gen

Racing

Gen

Nadeo

1 recenzie pentru Trackmania Turbo

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 4 din 10
    M-as fi asteptat la mai multe din partea acestui titlu. Jocul e acolo dar nu e ceea ce imi aminteam cand eram mic. Era o libertate si distractie foarte mare, acum sunt dezamagit. Macar nu am dat mult pe el.

Revizuiți “Trackmania Turbo”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.