Evaluat la 10 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

,

Disponibil

Regiune

- Recenzii: 1 - Evaluare:
Total War Rome 2 Coperta

Devin-o prima superputere din lume și comandă cea mai incredibilă și vastă mașinărie de război din antichitate.

 

Domină inamicii imperiului dvs. glorios prin mijloace militare, economice și politice. Avansul tău va aduce admirație de la urăritori dar va atrage deasemenea lăcomie și gelozie, chiar de la cei mai apropiați aliați.

 

Vei fi lovit de trădare sau vei fi primul care și va trăda prietenii vechi? Cât de mult ești gata să sacrifici pentru a îți impune propria viziune a Romei? Vei lupta pentru a salva Republica, sau complota pentru a fi un Împărat Dictator?

Total War: Rome II - Emperor Edition este editia definitiva a jocului Total War: Rome II, incluzand continutul August Campaign Pack si toate elementele de continut. Toate acestea sunt oferite intr-o grafica mai buna fiind imbunatatie aspecte precum: lant de constructie mai bun, sistem de politic mai bun, batalii rebalansate, integrare Twitch, control touchscreen, noi factiuni si unitatii plus compatibilitate Mac.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Creatorii din seria Total War au stabilit un nou punct de reper pentru calitate jocurilor de strategie și profunzime, luând amestecul lor, semnătura în timp real și gameplay turn-based pe noi culmi.
– Un mod de campanie turn-based la scară epică în care îți planifice cucerire a lumii cunoscute – în orice fel tu de cuviință.
– Simțiți ciocnirea furtunoasă a luptei a apăratului de război roman în lupte în timp real. Zeci de mii de oameni se ciocnesc în detalii de înaltă calitate, toate sub controlul tău
– Un nou motor grafic ofere posibilitatea redării orașelor antice exotice și armatelor colosale pronunțate în detalii incredibile, în timp ce luptele cinematice se desfășoară.
– Experiență complet scalabila, cu performanțe optimizate pentru PC sau laptop. Participă la experiența uimitoare oferită de Total War: Rome 2

Vezi toate produsele din seria
Total War
Total War: Rome 2 Emperor Edition se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Total War: Rome 2

Total War: Rome 2

Dată lansare

3 Septembrie 2013

Platformă

PC

Gen

Strategie

Producator

The Creative Assembly

1 recenzie pentru Total War: Rome 2 Emperor Edition

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Unul dintre cele mai bune jocuri de strategie. Chiar merita sa-l incerce oricine iubeste genul.

Revizuiți “Total War: Rome 2 Emperor Edition”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.